Cornel Dinu l-a lăudat pe Octavian Popescu, dar noua „perlă” de la FCSB primește și referințe negative: „”

1 lună in urmă 10

În timp ce Cornel Dinu îi laudă particularitățile tehnico-tactice, fostul arbitru Cristi Balaj îl urechează pentru limbajul pe care acesta l-ar utiliza în teren.

„Popescu are ceva deosebit, la fel ca şi Man, are această siguranţă a posesiei balonului în viteză. Se întâmplă rar în ultima vreme să vezi aşa ceva. Ei îşi schimbă poziţiile după modelul occidental, aşa cum vedem la Barcelona, Juventus, Liverpool. 

Popescu promite foarte mult. Are gamba puţin mai lungă, îmi aminteşte de siguranţa în posesia mingii la picior în viteză a lui Dumitrache, aşa cum am mai zis”, a spus Cornel Dinu, potrivit TV Telekom Sport.

Cristi Balaj: „Am fost dezamăgit să aflu cum se adresează Octavian Popescu arbitrilor”

Comparat de Cornel Dinu cu Florea Dumitrache, Octavian Popescu nu a primit o „recenzie” la fel de favorabilă din partea fostului arbitru Cristi Balaj, în prezent președinte al Agenției Naționale Anti-Doping. Ce l-a deranjat pe Balaj la Octavian Popescu? O spune fără menajamente fostul „central”:

„Vorbeam cu un arbitru şi discutam despre el, îi lăudam viteza. Am fost dezamăgit să aflu modalitatea prin care el comunică şi se adresează arbitrilor. Extrem de urât, n-aş vrea să dezvolt, e extrem de tânăr, ar fi păcat să-şi atragă o antipatie din partea arbitrilor, pentru că ar fi un război pierdut în final şi e trist pentru el.

 Nu mi-am imaginat. (...) Ar fi bine şi sper ca cei din conducerea FCSB-ului să ţină cont de ce le spun şi o să le dau şi exemple, şi le dau şi numele arbitrilor dacă vor să-i sune. Ar fi păcat ca un jucător care simte că e bun, că are calităţi”, a spus Balaj, conform sursei citate.

Octavian Popescu are cifre peste Stanciu, Man sau Mihăilă!

Octavian Popescu, la doar 18 ani și o lună, are deja 12 meciuri de Liga 1, 4 goluri produse și a debutat și în cupele europene, nivel pe care, cu excepția lui Hagi junior, niciun alt mare talent al ultimului deceniu în fotbalul românesc nu l-a atins la această vârstă: de la Mihăilă, Coman și Man până la Ivan, Stanciu și Drăguș.

Gazeta a selectat 10 jucători cam de același profil cu puștiul de la FCSB, obligatoriu de atac, pentru a vedea unde se aflau ei în momentul în care aveau 18 ani și o lună și ce s-a întâmplat ulterior.

Concluzia e că Octavian Popescu îi bate pe absolut toți, cu excepția unuia singur. Ianis Hagi, care a debutat de foarte mic și avea aproape 40 de meciuri de Liga 1 până la 18 ani, dar el a și beneficiat de o conjunctură aparte: tatăl său era antrenor la Viitorul și i-a oferit meciuri și minute etapă de etapă.În afara lui, nimeni nu a fost peste Popescu. Nici măcar vârfurile unor generații de tineret: Andrei Ivan, Florinel Coman, Mihăilă, Man!

VIDEO Dumitru Dragomir, după FCSB - Voluntari 2-1: „FCSB e o echipă plină de individualiști. Agenții caută altceva”

Citește și alte știri de actualitate:

Cornel Dinu surprinde: „Vreau ca Steaua să câștige campionatul, din două motive”FCSB. Se întoarce „fotbalistul invizibil” » Are un record negativ greu de egalat

Un român a tras cu aspiratorul 56.870,50 € din seiful unui magazin Lidl din Germania și a povestit apoi cum i-a cheltuit

Libertatea

Playtech: De ce a dat-o Mihai Gâdea afară pe Diana Șoșoacă din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sărite
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă