Cornel Dinu ironizează o decizie a celor de la FCSB: „Nu înţeleg cum au hotărât asta! Doar dacă a fost o lună plină sau deochi”

1 lună in urmă 2

Fostul antrenor al lui Dinamo s-a declarat surprins de transferul fostului atacant de la Clinceni, despre care spune că nu are valoare de FCSB.

„Nu înţeleg cum poţi să ajungi la maniera de a-l aduce şi am spus asta de la început. Îmi aduc aminte de Buziuc, care a avut o perioadă când s-a descurcat la Gaz Metan. 

Doar aşa, dacă a fost o lună plină sau deochi unde se iau deciziile de a-l aduce la Steaua. Face parte din categoria foarte interesantă de atacanţi care nu ajung la finalizare", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport

Prețul umilinței la FCSB! Cu cât plătește Gigi Becali un jucător pentru a fi la discreția lui

Cornel Dinu: „Schimbările de la FCSB sunt șocante”

„Procurorul” a vorbit și despre schimbările care se fac la FCSB în timpul meciurilor, comentând și decizia de a-l schimba pe Buziuc la doar 30 de minute după ce a intrat, în meciul contra Chinidie.

„Şocul îl reprezintă din nou schimbările pe care le face FCSB. Schimbările pe care le face FCSB sunt şocante în sensul că cel mai surprinzător. Nu e surprinzător, pentru că îmi dau seama unde trăiesc şi cine judecă. E situaţia lui Buziuc, care intră şi joacă 33 minute, și situația lui Vukusic, croatul ăsta care nu se ştie ce caută aici”, a adăugat Dinu.

VIDEO FCSB, afectată de plecarea lui Dennis Man: „Era golgeterul campionatului, un jucător important”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, ironizată de un câștigător al Cupei Campionilor Europeni: „Are o obiective extraordinare, să nu promoveze CSA Steaua”Basarab Panduru, necruțător cu FCSB: „Cum se poate nenoroci o echipă în halul ăsta?! Are cel mai urât fotbal. Nu o mai recunosc”

În urmă cu mult timp, Elena Cârstea spunea: „bărbații sunt niște mitocani.„ Ce s-a ales acum de artistă, la 14 ani de când a părăsit România definitiv

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILITĂ în ultimul hal la TV. Un jurnalist celebru a explodat: 'O nesimțită ordinară sunteți!'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă