Cornel Dinu, ironizează naționala lui Mirel Rădoi după eșecul cu Germania. „Parcă a jucat prima echipă cu juniorii la mijloc de săptămână!”

3 săptămâni in urmă 2

Cornel Dinu a analizat meciul Români – Germania, scor 0-1, iar „Procurorul” nu a ezitat să îi ironizeze pe elevii lui Mirel Rădoi.

Fostul selecționer al echipei naționale a României este de părere că Germania nu a dat totul pe „Arena Națională”, iar meciul din preliminariile CM 2022 a arătat ca și cum „a jucat prima echipă cu juniorii la mijloc de săptămână”.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (VIDEO+FOTO) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Cornel Dinu, ironizează naționala lui Mirel Rădoi după eșecul cu Germania

„Nemții nu s-au întrebuințat, au pasat fără să se implice prea mult și au avut o posesie zdrobitoare, parcă a jucat prima echipă cu juniorii un meci-școală, de pregătire, la mijlocul săptămânii” Bloc destul de bun în preocuparea de joc a lui Mirel Rădoi de a ne închide, cu ieșire la ofsaid, echipă scurtă, dar ne-au surprins la primul gol…”

În general ne-am aglomerat bine în blocul de joc, practic nu le-am lăsat spații pentru a-și dezvolta viteza de joc… decât în flancul stâng, n-am înțeles de a trebuit să joace Toșca, Burcă e peste Toșca… și Camora… diferență uriașă între el și Havertz… a fost nenorocire în zona lor”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

Cum ar fi trebuit să joace România la meciul cu Germania. „Mă gândesc la formula cu Man și Mihăilă pe benzi!”

„Și puteam să avem în față un jucător mult mai rapid decât Keșeru, care n-a contat… Dacă tot vrei o echipă de atac, mă gândesc la formula cu Man și Mihăilă pe benzi, Tănase cu Hagi la mijloc, în fața lui Stanciu și Marin, ca să dezvoltăm jocul pe extreme. Am spus de Man și Mihăilă pe benzi… dar nu lipiți de tușe. Ei ar fi trebuit lansați din apărare, Chiricheș poate face binișor asta, și de la mijloc pe culoarele centrale vulnerabile dintre Klosterman și Ginter, și în partea cealaltă, între Rudiger și Can. 

Din păcate n-am avut și acțiuni pe blocul gândit de Rădoi, n-a avut capacitate de posesie, n-am reușit să ținem mingea, pentru că, atunci când au avut mingea, nici Nicușor Stanciu, nici Răzvan Marin, nici Ianis Hagi n-au contat, iar Valentin Mihăilă este jucător de atac în viteză, rapid, Keșeru n-a existat, de unde și impresia că Germania a jucat contra unei echipe de juniori. Nu le-am pus probleme pe atac, construcția noastră nu a trecut de mijloc spre atacanți, foarte puține mingi au ajuns în față… ne-am aglomerat în apărare ca să le luăm aerul, noroc cu prestația formidabilă a lui Florin Niță, care ne-a salvat de la o umilință la scor”, a mai spus Procurorul.

„Cred că Cicâldău trebuia să joace de la început, Burcă la fel… și Toșca în stânga în locul lui Camora, Stanciu și Marin au avut evoluții modeste, repet, cu Denis Man și Mihăilă pe flancuri, Hagi și Tănase în centru… și poate n-am fi plâns acum după ocaziile din final, ratate de Stanciu și Pușcaș”, a încheiat Cornel Dinu.

The post Cornel Dinu, ironizează naționala lui Mirel Rădoi după eșecul cu Germania. „Parcă a jucat prima echipă cu juniorii la mijloc de săptămână!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă