Cornel Dinu, ironii la adresa fotbalistului pe care a pariat Gigi Becali. „Nu înțeleg cum poți să ajungi la maniera de a-l aduce!”

1 lună in urmă 1

Cornel Dinu îl ironizează pe Alexandru Buziuc, fotbalistul pe care a pariat Gigi Becali în momentul în care l-a transferat la FCSB.

Cornel Dinu a analizat jocul FCSB-ului din meciul câștigat în fața Chindiei Târgoviște, scor 1-0, iar fostul selecționer al echipei naționale a României a dat verdictul în privința atacanților de la formația patronată de Gigi Becali.

Fostul selecționer al echipei naționale a României nu înțelege cum Gigi Becali a decis să îl transfere pe Alexandru Buziuc, fotbalist inclus de Cornel Dinu în categoria de atacanți care nu ajung la finalizare.

Cornel Dinu, ironii la adresa lui Alexandru Buziuc

„Şocul din nou îl reprezintă schimbările pe care le face FCSB. Nu mai vreau să mă mai leg… Schimbările şi maniera de joc… E şi linia de fund din care nu mai înţelegi nimic. Miron Şi Cristea nu sunt de nivelul acestei echipe, acolo e un punct vulnerabil.  

Schimbările pe care le face FCSB sunt şocante în sensul că cel mai surprinzător… Nu e surprinzător, pentru că îmi dau seama unde trăiesc şi cine judecă. E situaţia lui Buziuc, care intră şi joacă 33 minute. Intră Vukusic, croatul ăsta care nu se ştie ce caută. 

Nu înţeleg cum poţi să ajungi la maniera de a-l aduce (n.r. – pe Buziuc) şi am spus asta de la început. Îmi aduc aminte de Buziuc, care a avut o perioadă când s-a descurcat la Gaz Metan, după care nu văd criteriile… Doar aşa dacă a fost o lună plină, de deochi, unde se iau deciziile, de a-l aduce la Steaua (n.r. – FCSB) să joace. Nu are nimic comun. Face parte din categoria foarte interesantă de atacanţi care nu ajung la finalizare”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport. 

The post Cornel Dinu, ironii la adresa fotbalistului pe care a pariat Gigi Becali. „Nu înțeleg cum poți să ajungi la maniera de a-l aduce!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă