Cornel Dinu, într-o formă de zile mari! Modul inedit în care a analizat meciul Voluntari – Dinamo: „Asemănătoare cu torturile care erau pe vremuri la Rahova!”

1 lună in urmă 3

Cornel Dinu este cunoscut drept un analist de fotbal atipic. Iar fostul tehnician a dovedit acest lucru și după meciul Voluntari – Dinamo, 1-1, despre care a avut un comentariu inedit.

Pentru Voluntari, a marcat Jefte, în timp ce unicul gol al oaspeților a fost înscris de Filip.

FC Voluntari se află pe locul 14 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate. Iar Dinamo se poziționează pe locul 13, cu 27 de puncte.

Modul inedit în care Cornel Dinu a analizat meciul Voluntari – Dinamo

Fostul jucător și tehnician din „Ștefan cel Mare” a fost nemulțumit de partida Voluntari – Dinamo. Însă, de cealaltă parte, susține că meciul nu a fost atât de greu de privit, precum au fost alte partide, pe care le aseamănă cu torturile, din trecut, de la Penitenciarul Rahova.

„Un meci care a părut fotbal. Dinamo nu mai e de mult echipa din Obor, din Iancului, din Ştefan cel Mare. E o prelungire a Colentinei. Acolo e totuşi o mănăstire interesantă. Prelungirea Colentinei cu Voluntari, la nivelul ăsta s-a ajuns. Meciul, mai puţin terorizant decât vreo două meciuri pe care le-am văzut. Veritabile probe de rezistenţă, asemănătoare cu torturile care erau pe vremuri la Rahova, la cercetări penale”, a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Cornel Dinu a desființat doi jucători ai lui Dinamo după remiza cu FC Voluntari

„Procurorul” i-a criticat pe Magaye Gueye şi Jonathan Morsay după prestația din meciul cu FC Voluntari. Acesta nu înțelege cum pot ajunge asemenea jucători în echipa lui Dinamo.

„Cu greu cred că poţi aduna şapte pase pe care le-a dat. Nu ştiu cum pot fi aduşi asemenea jucători. Morsay… Nu se poate aştepta dezgheţul, pentru că seamănă cu morsele din Antarctica”, a mai spus Cornel Dinu.

The post Cornel Dinu, într-o formă de zile mari! Modul inedit în care a analizat meciul Voluntari – Dinamo: „Asemănătoare cu torturile care erau pe vremuri la Rahova!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă