Cornel Dinu, după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină: „E pozitiv și la anti-fotbal! Singurele lui mișcări sunt acelea din bazin cu cele două pipițe”

2 luni in urmă 11

Cornel Dinu, fost mare jucător și antrenor al lui Dinamo, a reacționat după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină.

„Mister” consideră că Gueye nu are nicio calitate ca fotbalist și s-a „remarcat” doar în epsiodul de acum circa două luni, când a petrecut în jacuzzi cu femei și alcool, dar și jigniri la adresa celor de la Dinamo.

Atacantul dinamovist Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma controlului efectuat de ANAD la derby-ul Dinamo – FCSB din Cupa României.

Cornel Dinu, după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină: „E pozitiv și la anti-fotbal! Singurele lui mișcări sunt acelea din bazin cu cele două pipițe”

„Nu e nicio mirare această știre cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. De fapt, el trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici. Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal.

A dat vreo două-trei goluri, dar și atunci a împins mingea în poartă. L-am urmărit în mai multe meciuri, am și scris despre asta.

El pasează de 6 – 7 ori pe meci de la noi la noi. Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin cu cele două pipițe. Iar acum povestea cu cocaina…Și ca un paradox, ca să și glumim puțin, drogul acesta nu l-a ajutat deloc să o ajute pe Dinamo în teren. De unde au adus oamenii ăștia de la Dinamo glumele acestea anti-fotbal?”, a spus Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

„Mister” avertiza și în trecut în privința lui Magaye Gueye, 30 de ani, conform sursei citate: „Deși „pilierul” Gueye din atacul „câinilor”, de două ori în conjuncturi din care, normal, nu se poate rata, alături de doar „prinzătorul” din tușile aceluiași rugby unde cred că le e locul, Nemec, au redovedit că pot doar dărâma cântarul, fără a-l înclina în favoarea în avantajul propriei echipe”.

Magaye Gueye, în jacuzzi cu două femei! Jucătorul lui Dinamo făcea declarații incredibile: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei”.

The post Cornel Dinu, după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină: „E pozitiv și la anti-fotbal! Singurele lui mișcări sunt acelea din bazin cu cele două pipițe” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă