Cornel Dinu, drastic după CFR - Dinamo: „Ceva înfiorător!” + Ce fotbalist a luat în vizor: „Poate merge la Rio”

1 lună in urmă 27

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021, 23:53 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 23:53

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, într-un meci în care „feroviarii” au avut 2 oameni în plus din minutul 37. Cornel Dinu a criticat prestația ofensivă a campioanei. 

Cronica meiului CFR Cluj - Dinamo!

„CFR-ul a fost ceva înfiorător. Continuă nepriceprea totală în faza de atac. Au reuşit, cu şansă, să marcheze, pentru că Alexandru Păun a reuşit să pătrundă. A fost singura pătrundere pe care a reuşit să o facă. Situaţii neconstruite pentru CFR, întâmplătoare. Cu excepţia golului nu au pătruns pe partea centrală deloc. Aşa joacă ei de mult, nu e nimic nou. Dau goluri, nu ştiu câte, dar mai multe doar din faze fixe”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Cornel Dinu îl ironizează pe Omrani

CFR Cluj a fost salvată în meciul cu Dinamo de francezul Omrani. Intrat la pauză, a marcat golul izbăvitor în minutul 80. Cornel Dinu a ironizat tunsoarea fotbalistului: „Deac nu are viteză de pătrundere. Omrani nici atât, zici că este uitat de la Carnavalul de la Marsilia. Cu vopseaua asta din cap nu ştiu unde merge, dacă îi dau ăştia voie la Carnavalul de la Rio, poate acolo”. 

VIDEO Șefii campioanei, nemulțumiți de prestația din meciul cu Dinamo

Citește mai multe știri despre partida CFR Cluj - Dinamo:

Gigi Mulțescu iese la atac după erorile de arbitraj: „Îmi vine să urlu! Miroase a Paszkany și Mureșan!”

Scandal pe teren după CFR - Dinamo » Doi jucători, despărțiți cu greu de colegi! Arbitrul a intervenit + pierderi uriașe pentru derby-ul cu Craiova

Playtech: BOMBĂ! Cu ce a apărut Diana Șoșoacă la protestele de ieri. Jandarmeria a crezut că nu vede bine ce ține în mâini


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă