Cornel Dinu, despre cei care regândesc situația la Dinamo. „Lăsaţi propaganda asta”

1 lună in urmă 17

Cornel Dinu nu consideră că sumele plătite pentru reorganizarea clubului Dinamo nu usnt piperare, chiar dacă se vorbește despre ordinul zecilor mii de euro lunar.

Administratorul judiciar de la Dinamo Bucureşti, Răzvan Zăvăleanu, a comunicat Adunării Creditorilor sumele pentru salvarea clubului din „Ştefan cel Mare”. În trei ani, societatea sa poate primi peste 500.000 de euro, 250.000 de euro reprezentând o primă pentru ieşirea din insolvenţă.

FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi livetext pe ProSport.ro.

Cornel Dinu, despre cei care regândesc situația la Dinamo. „Lăsaţi propaganda asta”

Cornel Dinu a vorbit cu Răzvan Zăvăleanu şi a oferit o primă reacţie după aceste discuții.

„​Vorbeam cu domnul avocat Zăvăleanu, în care îmi pun mari speranţe că poate salva Dinamo, dacă se mai poate salva. Îmi pare un foarte bun jurist şi un om de calitate. Nu e vorba despre bani. Câştigă modest, faţă de cât se câştigă în meseria asta în lume. Lăsaţi propaganda asta!

E puţin, pentru că omul ăsta vine de patru, cinci ori pe lună la Bucureşti, se întoarce la Cluj şi are o întreagă echipă care lucrează în sensul ăsta. Trebuie să-i plătească, pentru că e o cameră care se va strânge in speţa Dinamo.

Faţă de cât se practică în astfel de situaţii, că suntem cu toţii… Faţă de Italia şi Franţa, el e la 20% din preţurile care se practică in străinătate. Eu sunt optimist că dacă va fi lăsat în pace, ca să-şi facă treburile pur juridice…”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

4 fotbaliști vor fi prezentați joi la Dinamo

Bulgarul Plamen Iliev, mijlocaşul Cătălin Itu şi atacanţii Mirko Ivanovski şi Cătălin Ţîră, transferaţi în această săptămână la Dinamo Bucureşti, vor fi prezentaţi în cadrul unui eveniment de presă, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan.

Noii jucători dinamovişti au efectuat marţi după-amiază, în cantonamentul de la Săftica, prima şedinţă de pregătire sub comanda antrenorului principal Dario Bonetti.

The post Cornel Dinu, despre cei care regândesc situația la Dinamo. „Lăsaţi propaganda asta” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă