Cornel Dinu, declarații nemiloase despre problemele lui Dinamo: „Când vezi un cadavru, corbii vin pe el și vor să se înfrupte” + acuze grave la adresa lui Cortacero

1 lună in urmă 2

„Mister” compară Dinamo cu un cadavru din care „corbii vor să se înfrupte” și face acuzații extrem de grave la adresa spaniolilor conduși de Cortacero.

Cornel Dinu: „E un haos cu tentă infracțională la Dinamo”

„În momentul în care vezi un cadavru, corbii vin pe el și vorse înfrupte. Te lupți cu morile de vânt și n-ai nicio șansă. Eu am semnalat de atunci gruparea infracțională din Spania (din primăvară). Este aproape un cadavru pentru că este aproape de faliment. Trebuie apreciată acțiunea suporterilor. E nevoie de o competență, de o responsabilitate.

Sunt scârbit total. Este vorba de proceduri care nu au fost respectate. De o AGA improvizată. Și eu am fost păcălit. Eu am crescut într-o anumită educație la Dinamo. E un haos cu tentă infracțională”, a spus Cornel Dinu, potrivit realitateasportiva.net.  

Cortacero simte mirosul banilor! De ce a reapărut de fapt finanțatorul lui Dinamo

Pablo Cortacero, finanțatorul lui Dinamo, a reapărut cu câteva zile înainte ca în club să intre o tranșă însemnată de bani, aproximativ jumătate de milion de euro, din drepturile TV. Spanioul continuă să promită din Spania că va face mărirea de capital până pe data de 21 ianuarie, același dicton „tranquilo, tranquilo” cu care i-a dus de nas pe toți din august 2020.

De fapt, spaniolul a ieșit din nou la rampă cu declarații, după ce a simțit mirosul banilor: săptămâna viitoare, cel târziu până la finele lunii ianuarie, va mai intra o tranșă de jumătate de milion de euro din drepturile TV! Cei de la LPF au confirmat faptul că gruparea din Ștefan cel Mare, ca și restul cluburilor, va intra în posesia banilor. 

VIDEO Marian Savu analizează viitorul lui Dinamo: „E o situație foarte dificilă, dar poate vor veni câțiva salvatori”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Fa-bu-los! Ce făcea căpitanul lui Dinamo cu o jumătate de ora înainte de meci!De necrezut! Jucătorul adus pe un salariu exorbitant de Dinamo a fost REFUZAT de locul 17 din La Liga 2!

Bătaie în platoul unei emisiuni din România. „Te fac varză!„ Echipa de producție a intervenit imediat

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă