Cornel Dinu, atac necruțător la selecționerul Mirel Rădoi: „Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj. A fost un executant la mâna lui Stoichiță!”

1 săptămână in urmă 18

Cornel Dinu a lansat un atac puternic la adresa lui Mirel Rădoi, cel care a anunțat că vrea să plece de pe banca echipei naționale după meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

Selecționerul României spune că nu vrea să mai continue deoarece i se încheie contractul și își dorește să antreneze în fiecare zi.

Fostul internațional Cornel Dinu nu crede însă în această variantă și spune că de fapt joacă la două capete.

Cornel Dinu, atac fără precedent la adresa lui Mirel Rădoi

Victoria cu Armenia nu l-a oprit pe selecționerul Mirel Rădoi din a-și anunța plecarea de la echipa națională, dar fostul antrenor Cornel Dinu l-a luat în colimator pe acesta.

„Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj. El și-a făcut damblaua și, după ce a preluat și a speculat munca de la tineret a lui Daniel Isăilă, și-a făcut damblaua și a devenit selecționer. În același timp a fost și un executant la mâna lui Stoichiță. Acum joacă la două capete. Unul este șantajul, celălalt, simplu, din sfera: mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul”, a declarat Cornel Dinu pentru Playsport.

Acesta a încheiat în aceeași notă și a mai trimis câteva săgeți în direcția selecționerului Mirel Rădoi. „Și-a trecut naționala în CV și noi i-am admirat slimul… de minte și de haine, uleiul și Bentley-ul”, a mai spus Cornel Dinu.

Mirel Rădoi a anunțat că are de gând să plece de la echipa națională după ultimele două meciuri din Grupa J, cu Islanda și Liechtenstein. Astfel, în cazul în care România se va califica la baraj, echipa va evolua sub comanda unui nou selecționer sau a unui antrenor interimar.

The post Cornel Dinu, atac necruțător la selecționerul Mirel Rădoi: „Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj. A fost un executant la mâna lui Stoichiță!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă