Cornel Dinu, atac dur la adresa jucătorilor și conducătorilor de la FCSB și Dinamo. Cine este echipa „purtată la ghilotină” și cui i-a transmis că are „alură de pustnic credincios”

1 lună in urmă 1

Dinamo și FCSB s-au împiedicat etapa trecută. Trupa lui Toni Petrea a pierdut duelul cu FC Hermannstadt, în vreme ce „câinii” s-au mulțumit doar cu un egal, pe teren propriu, cu Sepsi. Cornel Dinu a ieșit la atac și i-a ironizat pe jucătorii și conducătorii celor două echipe.

Cornel Dinu e foarte afectat de situația de la Dinamo. Trupa din „Ștefan cel Mare” a obținut doar un punct într-un duel cu Sepsi și se află pe locul 11, cu șanse mici să ajungă pe o poziție de play-off.

„Jerry Gane n-are atacanți. Doar să „croiască” unul din Gueye și Nemec, care, până să se accidenteze, a avut o singură oportunitate, în prima repriză, dar a împins mingea în portarul Niczuly, deși era în fața acestuia nemarcat… Mă abțin, încă, să le dau note, dar…”, a scris Cornel Dinu în Fanatik.

Cornel Dinu le cere fanilor să-i ceară ajutorul lui Nicolae Badea

Dinamo are o problemă uriașă și cu datoriile. „Procurorul” a făcut socotelile și îi sfătuiește pe fanii din DDB să-l aducă lângă ei pe Nicolae Badea.

„În afară de joc marea problemă a Dinamoului este manageriatul financiar și tehnic. Cine ia deciziile? Tocmai pentru că presiunea gloriei trecute este imensă, iar grijile prezentului copleșitoare, la ce reușește și sunt convins că va mai reuși, unic în peisajul românesc, „Programul DDB” obligatoriu are nevoie la conducere de un triumvirat posibil: Nicolae Badea – Marin Iuhasz – Andrei Gerea. „Câini” adevărați, „câini” de amploare, „câini” de-o viață., „câini” pe viață”, a mai spus fostul internațional.

Cornel Dinu l-a ironizat și pe Marius Nicolae. Nu este singurul. Și Ionel Augustin i-a reproșat managerului sportiv că apare cu barbă la televizor.

Lângă ei trebuie să stea și câțiva membrii marcanți și obiectivi din PCH. Nu contest că și aceștia sunt bine intenționați. Dar una e să vrei să faci bine, și altceva e să te pricepi ca să-ți și reușească în dezbinarea post-dacică omniprezentă în orice formă de organizare ce s-a înfiripat, sau încearcă să se-nfiripe, la noi după 1990.

„Îmi asum, cu orice risc, un singur exemplu. Așezarea unui manager tehnic controversat, ca mai tot ce e pe la noi, cu alură de pustnic credincios, nu ajută.

Mai ales că, declarând mai întâi că e greu să aduci jucători de „afară”, neajungându-ne spanielii, în situația în care e Dinamoul, a dus, totuși câțiva… deși mai erau în curtea proprie vreo trei tineri credibili…”, a mai afirmat fostul selecționer.

„Faceți Ce Spune Becali”

Cornel Dinu i-a criticat și cei de la FCSB. Trupa lui Toni Petrea și-a pus în pericol primul loc, după înfrângerea din confruntarea cu FC Hermannstadt. Roș-albaștrii au avut însă noroc pentru că CFR Cluj, principala urmăritoare, nu a reușit să câștige duelul cu FC Voluntari.

„FCSB, inițialele fotbalistice ale lui „Faceți Ce Spune Becali”, surprinzător, a ajuns la trei înfrângeri consecutive cu 1-0.

Nu numai că prima distribuție este îndoielnică, pierzându-și coerența prin care cucerea până acum, dar schimbările de la pauză din aceste ultime trei meciuri, dictat sau nu prin taste sau viu grai telefonat, amplifică impresia că echipa e purtată la… ghilotină!”, a mai spus Dinu.

The post Cornel Dinu, atac dur la adresa jucătorilor și conducătorilor de la FCSB și Dinamo. Cine este echipa „purtată la ghilotină” și cui i-a transmis că are „alură de pustnic credincios” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă