Corina Caragea, relaxată pe străzile din București! Focoasa prezentatoare TV nu a fost scăpată din ochi de Robert Pongracz | FOTO EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Abia întoarsă dintr-un sejur la munte, Corina Caragea nu pare deranjată de revenirea iernii pe străzile din București. Între două jurnale de sport, frumoasa prezentatoare și-a programat o plimbare într-un cartier bine cotat al Capitalei. Desigur, Robert Pongracz i-a fost alături, iar vicepreședintele LPF nu a scăpat-o din ochi.

Corina Caragea este una dintre cele mai vechi și mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Cu toate astea, știrista de la ProTV nu ar spune niciodată nu unei invitații la plimbare, chiar și pe străzile friguroase ale Bucureștiului, din acest început de primăvară.

Frumoasa jurnalistă a colindat aleile din Dorobanți alături de iubitul ei, Robert Pongracz, iar cei doi au petrecut câteva momente de relaxare, în ciuda vremii de afară.

Corina Caragea, relaxată pe străzile din București! Focoasa prezentatoare TV nu a fost scăpată din ochi de Robert Pongracz

Corina Caragea și partenerul ei de viață formează un cuplu de opt ani, iar lucrurile par cum nu se poate mai liniștite. Cei doi au ieșit la o mică plimbare, iar relaxarea a fost tema zilei. Și-au cumpărat de-ale gurii la pachet, s-au încălzit cu puțină cafea, iar apoi au demarat în trombă spre casă.

Corina Caragea, relaxată pe străzile din BucureștiCorina Caragea, relaxată pe străzile din București

 

Din 2018, Corina este mândra posesoare a unui Porsche Cayenne, o adevărată bijuterie pe patru roţi, care are şi un preţ pe măsură, de 100.000 de euro.

„Prima mea mașină a fost Dacia lui tata. De multe ori am rămas în mijlocul intersecției cu mașina aceea. Am multe întâmplări haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experiența mea ca șofer“, povestea cu ani în urmă Corina.

Corina va avea emoții mari la finalul lunii martie. Este fană înfocată a naționalei și speră ca Mirel Rădoi să îi dea motive de bucurie.

„Nu am un fotbalist preferat. Mie îmi place fotbalul în general. Echipa preferată este Naționala României”, a dezvăluit bruneta pentru wowbiz.ro

Corina Caragea a cucerit instagramul

Corina Caragea este la fel de cunoscută și pe rețelele sociale. Pe Instagram, prezentatoarea a adunat peste 400 de mii de fani. În descrierea contului său, ea arată că a fost gazda tragerii la sorți pentru Euro 2020, eveniment desfășurat în București.

Deseori, Corina Caragea postează momentele pe care le trăiește alături de colegii săi de la Pro, în studiourile televiziunii, dar și momente amuzante petrecute în direct.

Recent, ea a postat un clip video în care a dansat alături de Lavinia Petrea, Neti Sandi, Busu și Mihai Dedu în studioul știrilor.

The post Corina Caragea, relaxată pe străzile din București! Focoasa prezentatoare TV nu a fost scăpată din ochi de Robert Pongracz | FOTO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă