Copilul aruncat de tată de la etaj a ajuns în braţele mamei, la spital. Femeia este asistentă medicală

1 săptămână in urmă 19

Un bărbat s-a aruncat de la etaj cu fiul său de 7 ani în braţe. Se pare că bărbatul se certa des cu soţia în ultima perioadă, iar apropiaţii spun că începuse să consume droguri. Deşi în stare de şoc, rănit grav, bărbatul le-ar fi spus vecinilor că cineva i-ar fi împins pe amândoi de la etaj.

Citeşte şi: Elev snopit în bătaie în fața școlii, în Râmnicu Vâlcea. Agresorul, înarmat cu un cuţit şi un pistol de tip airsoft

Un bărbat s-a aruncat de la etaj cu fiul său de 7 ani în braţe

Mama copilului era la muncă, iar băiatul de şapte ani a rămas acasă cu tatăl lui. După-masă, bărbatul l-a dus pe copil pe balcon şi s-ar fi aruncat cu el în braţe de la etajul patru. Bubuiturile şi plânsetul sfâşietor al copilului i-au alarmat pe vecini, care au sunat la 112.

Amândoi au ajuns la spitalul judeţean de urgenţă din Râmnicu Vâlcea, unde mama băiatului e asistentă. Femeia era de gardă când fiul ei a fost adus cu ambulanţa, în stare gravă. Două ore mai târziu, pentru că la spitalul din Vâlcea nu funcţiona computerul tomograf, copilul a fost transferat la spitalul de urgenţă din Craiova.

Băiatul a primit îngrijiri medicale la terapie intensivă în cursul nopţii. În această dimineaţă a fost transferat la Clinica de Chirurgie Ortopedie Pediatrică unde continuă să primească îngrijiri si tratament de specialitate.

Este conştient, cooperant, stabil hemodinamic, dar prezintă traumatism de coloană cervicală şi traumatism toracic cu fracturi costale„, spune Iulia Pop, reporter Observator.

Bărbatul de 41 de ani era cunoscut cu probleme psihice. Era şofer de TIR şi petrecea mult timp în străinătate. Şi când era acasă, nu avea prieteni.

Anchetatorii au deschis un dosar penal şi încearcă să afle de ce a recurs bărbatul la acest gest.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă