Copilă de 10 ani, moartă din cauza unei provocări pentru Tik Tok. Caz incredibil!

1 lună in urmă 1

Copila participa la o provocare numită ”jocul cu eșarfa” de pe reteaua socială TikTok, potrivit presei italiene.

Antonella, de 10 ani, se afla în baia din casa familiei sale, și-a legat o curea în jurul gâtului cu scopul de rămâne fără răsuflare cât mai mult timp. În tot acest timp se filma cu telefonul mobil.

Descoperirea cumplită a fost făcută de sora copilei, în vârstă de cinci ani. Ea a găsit-o fără suflare în casă.

Fata a fost dusă imediat de părinți la spitalul de pediatrie din Palermo. Din nefericire, nu a supraviețuit.

”Jocul cu eșarfă” de pe Tik Tok, în care copiii își blochează respirația până când leșină pentru a experimenta senzații tari, provoacă în fiecare an accidente, dintre care unele sunt fatale.

Părinții au mărturisit că nu știau la ce joc participa fata lor. ”N-am știut nimic. Nu știam că ea participă la acel joc. Știam că Antonella intra pe TikTok pentru coregrafii, pentru a se uita la videoclipuri. Dar cum mi-aș fi putut imagina această atrocitate?”, a spus tatăl fetei.

”Fiica mea, micuța mea Antonella care moare din cauza jocurilor extreme de pe TikTok: cum pot accepta?”, a adăugat Angelo Sicomero. El și soția au decis să doneze organele fetei pentru a salva, astfel, viețile altor copii.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru incitare la sinucidere. Anchetatorii au confiscat telefonul copilei și urmează să stabilească dacă fata era conectată cu alți participanți sau dacă a înregistrat respectivul clip video pentru prieten sau cunoscuți.

Platforma Tik Tok, lansată în anul 2016, a transmis și un comunicat după această tragedie. ”Siguranța comunității TikTok este prioritatea noastră principală, suntem la dispoziția autorităților competente pentru a colabora la ancheta lor”, se arată în document.

Citește și Noi detalii în cazul accidentului cu trei morţi de la Iaşi. Şoferiţa este cântăreaţă de muzică populară

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă