Copil mort la Costinești, după ce au căzut mai multe țevi metalice peste el. Un altul a ajuns la Urgențe

1 lună in urmă 7

Un copil de aproximativ 6-7 ani a murit iar un altul a ajuns la spital, după ce peste ei au căzut mai multe țăvi metalice, la Costinești. Echipajele de urgență au aplicat protocolul de resuscitare pentru minorul grav rănit timp de o oră, însă fără succes.

Copil mort la Costinești, după ce au căzut mai multe țevi metalice peste el. Un altul ajuns la spital

Tragedie la Costinești, un copil a murit strivit de țevi metalice

Observator

Știre în curs de actualizare

Update 18:40: Copilul inconștient a fost declarat decedat de către echipajul SAJ. Al doilea a fost transportat la UPU Constanța de către SMURD B Tuzla. "Un copil în vârstă de aproximativ 6-7 ani, în stop cardio respirator, asistolie, în urma unui traumatism prin strivire. Niște țevi au căzut peste el. L-am resuscitat mai bine de o oră, dar a fost declarat decedat", a declarat Laurenția Pascu, medic primar Serviciul de Ambulanță Județean.

"Statia Tuzla intervine cu 1 ASAS si 1 SMURD B in Costinești la asistență persoană, copii de aproximativ 6 ani pe care au cazut tevi metalice. Din primele informații, un copil este inconstient, iar al doilea este cu dureri lombare. La fața locului este si un echipaj SAJ cu medic", au transmis reprezentații ISU Constanța.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

costinesti copil mort smurd
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă