Copil de trei ani din Botosani mort in ambulanta in drum spre spital. Operatorii 112 au trimis initial un echipaj fara medic

1 lună in urmă 1

Un copil de trei ani a murit joi, 18 februarie, in judetul Botosani in drum spre spital. Initial, Ambulanta Botosani a trimis un echipaj fara medic, cu asistent medical, care a ajuns la caz in 20 de minute. A doua ambulanta a ajuns in alte 20 de minute, prevazuta cu medic, dar copilul a ramas fara semne vitale in drum spre spital.

Copilul avea febra si a avut o criza, insa Nicusor Curteanu, purtatorul de cuvant al Ambulantei Botosani a punctat ca dispecerii au confirmat in mod regulat cu parintii ca micutul avea puls.

"A fost facut un apel, copilul a avut o pierdere scurta de constienta, a fost trimisa o ambulanta de tip B, cu asistent. Au resunat parintii si a confirmat cu tatal ca micutul respira si are puls. De trei ori au fost sunati de pe traseu parintii de catre dispeceri", a spus Curteanu.

Casa copilului se afla la 50 de minute de serviciul de ambulanta. Parintii au sunat in jurul orei 23.20. In ciuda eforturilor de a-l resuscita pe copil, medicii nu au reusit sa il aduca la viata.

Mai puteti citi:

Descoperirea facuta de o firma de asigurari in cazul unei masini arse in timpul unei nunti. Este suspectata o noua metoda de fraudareCe spun studentii despre profesoara de suedeza care ii umilea. "Plangeam inainte de curs. Nu pot sa cred ca nici pana acum nu s-au luat masuri"Valurile de frig care au lovit recent, provocate de anomalii ale vortexului polar. Temperaturi mai ridicate in unele parti din Groenlanda si Alaska, decat in TexasNaomi Osaka a facut instructie cu Serena Williams si e prima finalista de la Australian OpenBitcoin a mai doborat un record. Urmeaza o parte urata
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă