Copil de 9 ani, mort la o zi după ce a fost confirmat cu COVID-19. Declaraţiile sfâşietoare ale tatălui:”A început să-i curgă sânge din nas şi gură”

2 luni in urmă 2

Copil de 9 ani, mort la o zi după ce a fost confirmat cu COVID-19. Tragedia s-a petrecut în Texas. Familia copilului a povestit coşmarul prin care a trecut şi a avertizat că virusul poate fi extrem de periculos, inclusiv pentru cei mici.

Tatăl lui J.J povesteşte că ultima seară în care fiul său a fost în viaţă a fost una normală. S-au jucat în timpul băii, după care bărbatul i-a dat un medicament pentru durerea în gât şi s-au uitat împreună la desene animate până când copilul a adormit.

„Nu era niciun semn. Ce s-a întâmplat? Era fericit, iubitor, plin de viață. A doua zi s-a stins. Nici în cele mai negre vise nu mi-am imaginat că se poate întâmpla aşa ceva, mai ales unui copil de 9 ani. Covid poate lovi pe oricine. Chiar poate” a povestit bărbatul în vârstă de 38 de ani, din Vernon, Texas.

Citeşte şi Coronavirusul lasă urme pe creier şi după vindecare. Vlad Ciurea: S-au constatat cazuri de degradare cerebrală

J.J s-a trezit a doua zi cu dureri mari, ţipând că nu poate respira.

„S-a așezat pe scaun și a căzut pe podea. A început apoi să sângereze din gură și nas.”, mai povesteşte tatăl copilului.

Mama băiatului a sunat la 911, iar o ambulanţă a sosit imediat la faţa locului. Copilul a fost dus la spital, acolo unde medicii i-au făcut două teste COVID-19.

Testul rapid a fost negativ, dar celălalt test a fost pozitiv. I-au făcut apoi o verificare cu raze X şi au descoperit că pămânii îi erau plini de fluid. Câteva zeci de minute mai târziu, băiatului i se aplicau manevrele de resuscitare.

„Au trecut 32 de minute și i-au făcut CPR 32 de minute, ceea ce a fost teribil pentru că a rămas cu leziuni cerebrale. Ne-au spus că inima și plămânii lui erau atât de afectaţi încât ar fi un miracol dacă ar supraviețui. Dar n-ar conta oricum, pentru că atunci când au trebuit să-i facă manevrele de resuscitare creierul său a cedat”, a povestit bărbatul, potrivit Observator News.  

Părinţii copilului spun că nu şi-au imaginat că fiul lor are covid, durerea în gât fiind singurul simptom. Tatăl și una dintre fiicele sale au avut virusul în noiembrie, dar mama, J.J. şi o altă fiică nu fuseseră infectaţi atunci, potrivit testelor făcute în spital de întreaga familie, la momentul respectiv.

Citeşte şi Sechele permanente după Covid-19. Celulele distruse de coronavirus deşi nu mai ai boala

“Nu ştiu cum s-a infectat. El a fost întotdeauna sub supravegherea noastră, niciunul nu mai avea virusul în organism, iar când ieşeam afară toţi purtam măşti”, mai spun părinţii lui J.J.

La o zi după ce a fost diagnosticat cu covid-19, părinţii au primit vestea cumplită că fiul lor de doar 9 ani a murit.

“Am stat lângă el toată noaptea şi nu s-a mişcat. Au venit doctorii şi mi-au spus că inima lui este din ce în ce mai slabă şi că probabil nu va rezista. La o oră jumătate distanţă s-a stins. Inima lui a cedat până la urmă.”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă