Copil de 13 ani înjunghiat pe o stradă din sectorul 4 din București. Agresorul are 14 ani

1 lună in urmă 38

Un copil de 13 ani a fost înjunghiat cu un briceag, miercuri seară, pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, într-un conflict izbucnit într-un grup de copii, agresorul fiind tot un minor, în vârstă de 14 ani. 

Copil de 13 ani înjunghiat pe o stradă din sectorul 4 din București. Agresorul are 14 ani

Copil de 13 ani înjunghiat pe o stradă din sectorul 4 din București. Agresorul are 14 ani

Observatornews.ro

Victima și agresorul se aflau pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, când au ănceput să se ia la ceartă. La un moment dat, agresorul, în vârstă de 14 ani, a scos un briceag și l-a înjunghiat pe copilul de 13 ani. Potrivit primelor informații, ambii copii ar avea probleme psihice.

Copilul de 13 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, au fost identificate toate persoanele participante, iar audierile au fost efectuate în prezența reprezentanților DGASPC Sector 4.

Polițiștii au deschis un dosar pentru tentativă de omor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă