Copil de 13 ani, înjunghiat de partenerul de joacă în stomac. Agresorul e autorul mai multor incidente violente

1 lună in urmă 73

Un copil de 14 ani, cu probleme psihice, și-a înjunghiat partenerul de joacă de mai multe ori, iar victima se află în aceste momente în stare gravă la Spitalul Marie Curie. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 4 al Capitalei, mai exact în Parcul Forest de pe Aleea Niculițel.

Agresorul de 14 ani l-a înjunghiat pe copilul de 13 ani în burtă de mai multe ori, în timp ce se aflau la locul de joacă. Copilul agresor nu e străin de astfel de incidente, cunoscuții spun că și-a lovit, de-a lungul timpului, mai mulți colegi de clasă și prieteni. Într-unul dintre cazuri, un coleg de clasă a fost rănit serios cu un bolovan în cap.

Agresorul merge frecvent cu briceagul la școală, profesorii știu, directorul unității de învățământ cunoaște această situație, însă nimeni nu face nimic.

Cu toate că aceste situații au fost semnalate Poliției, Direcției pentru Protecția Copilului, conducerii școlii la care învață, nimeni nu a luat măsuri.

Ce spun oamenii legii

„În seara de 25 august 2021, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un minor a fost agresat, în urma unui conflict. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificate toate persoanele participante.
Audierile au fost efectuate în prezența reprezentanților DGASPC Sector 4.
Având în vedere vârstele persoanelor implicate alte date nu pot fi comunicate, în respectarea legislației în vigoare cu privire la minori”, au transmis cei de la Poliția Capitalei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă