Copil de 12 ani, înjunghiat într-o altercație. Opt persoane au fost reținute

1 lună in urmă 20

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu informează, marţi, că opt persoane au fost reţinute pentru tentativă de omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma altercaţiei de luni după-amiază din parcarea unui mall din Şelimbăr, în care a fost înjunghiat un minor de 12 ani şi au fost rănite alte trei persoane.

Conform unui comunicat transmis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, minorul înjunghiat are mai multe plăgi tăiate înţepate la nivelul hemitoracelui drept posterior, cu hemopneumotorax consecutiv, leziuni care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă în primejdie viaţa. Alte trei persoane rănite cu obiecte contondente au fost duse la spital.

"La scurt timp, organele de poliţie au procedat la identificarea suspecţilor şi conducerea acestora la sediul IPJ Sibiu. Urmare a probatoriului administrat, după audierea persoanelor implicate, prin ordonanţă procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui număr de 8 inculpaţi. Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Sibiu - Serviciul Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Sibiu - Biroul Ordine Publică", mai menţionează comunicatul.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu a informat, luni, că în urma unui apel la 112, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, precum şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale. În altercaţie ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel şi Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi.


Citeste si:

Trafic blocat pe DN 1. Un autocar și o mașină s-au ciocnit

Sibiul își lărgește zona pietonală și dezvoltă zona Gării. Investiție de peste 3 milioane de euro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă