Copil aflat în plasament la un asistent maternal, găsit spânzurat în grajdul locuinţei. Minorul de 13 ani era iubit de familie şi un elev exemplar

1 lună in urmă 49

De Cornel Preda.
Publicat: 08.09.2021, 18:03.
Actualizat: 08.09.2021, 18:03

Un copil de 13 ani a fost găsit mort în grajdul locuinţei sale din Localitatea Dodeşti, judeţul Vaslui. Acesta se afla în plasament la un asistent maternal şi s-ar fi sinucis.

Rudele şi vecinii băiatului găsit spânzurat privesc şocaţi

Minorul a fost găsit după patru ore în grajdul locuinţei

Stiriest.ro

Ambulanţa din Bârlad a intervenit miercuri după-amiază în localitatea Dodești pentru un băiat în vârstă de 13 ani victimă a unei posibile tentative de suicid prin spânzurare.

"Din nefericire medicul din echipaj a declarat decesul acesteia deoarece semnele ireversibile ale morții erau deja instalate.

Copilul se afla în plasament la un asistent maternal. Cazul a fost preluat de poliție pentru investigații suplimentare", spun cei de la ambulanţă.

Băiatul a fost găsit spânzurat

Conform informaţiilor obţinute de reporterul Observator Clara Mihociu, copilul nu ar fi avut niciun motiv pentru a recurge la acest gest.

Copilul plecase din casă de la ora 11.00 și a fost găsit spânzurat în grajdul locuinței patru ore mai târziu.

Minorul era în plasament la respectiva familie de la vârsta de 4 ani, era cuminte, învăța bine la școală şi era iubit de familie, mai spun sursele Observator.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă