„Copiii” lui Lionel Messi de la Barcelona, mesaje emoționante după despărțirea de idolul lor: „Mi-am îndeplinit un vis!”/„E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!”

2 luni in urmă 24

Lionel Messi (34 de ani) s-a despărțit de FC Barcelona și a lăsat în urmă tineri jucători talentați care îi simt deja lipsa.

În urmă cu două zile, Barcelona a anunțat că Lionel Messi nu va continua pe Camp Nou, după o viață întreagă petrecută în tricoul blaugrana și 35 de trofee cucerite alături de gruparea catalană.

Așa cum Ronaldinho l-a asistat și l-a susținut pe Lionel Messi la debut și la primul gol marcat în tricoul Barcelonei, starul argentinian a avut grijă de tinerii care au venit din La Masia. Cele mai recente exemple sunt atacantul Ansu Fati (18 ani) și mijlocașul Riqui Puig (21 de ani).

Ansu Fati și Riqui Puig, mesaje emoționante după despărțirea lui Lionel Messi de Barcelona

Cei doi tineri au crescut cu performanțele reușite de către Lionel Messi și au ajuns să fie coechipieri cu acesta. Amândoi au recunoscut că și-au îndeplinit un vis la care aspiră toți juniorii Barcelonei și nu numai. Aceștia au postat mesaje emoționante pe rețelele sociale, după despărțirea de Lionel Messi.

„Fiecare băiat care ajunge în La Masia visează să poată juca alături de tine. Sunt foarte norocos că mi-am îndeplinit acest vis. Vreau să îți mulțumesc pentru gesturile frumoase pe care le-ai făcut pentru mine în acești doi ani și pentru tot ce m-ai învățat. Leo, familia mea și cu mine își vom fi mereu recunoscători. Îți doresc tot ce e mai bun pentru tine și familia ta”, a scris Ansu Fati, pe Instagram.

„Am putut să trăiesc visul fiecărui copil a cărei pasiune este fotbalul, să pot să împart vestiarul și să fiu coechipier cu cel mai bun jucător din lume. Să conviețuiesc, să învăț și să concurez cu el e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultimii doi ani. Mulțumesc, Leo! O să ne lipsești mult! Succes!”, a scris și Riqui Puig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ansu Fati (@ansufati)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R I C A R D P U I G (@riquipuig)

  • 35 de trofee a cucerit Lionel Messi în tricoul blaugrana
  • 778 de meciuri oficiale a jucat Lionel Messi la Barcelona
  • 672 de goluri a înscris starul argentinian pentru gruparea catalană
  • 305 pase de gol a oferit Leo Messi la Barcelona

The post „Copiii” lui Lionel Messi de la Barcelona, mesaje emoționante după despărțirea de idolul lor: „Mi-am îndeplinit un vis!”/„E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă