Copiii lui Kate și ai lui William, mesaj înduioșător pentru Lady Di, bunica pe care nu au apucat s-o cunoască: „Ne gândim mereu la tine”

1 lună in urmă 1


Prințesa Charlotte și prințul George, ajutați de fratele lor mai mare, prințul Louis, au realizat o felicitare înduioșătoare de Ziua Mamei pentru regretata lor bunică, prințesa Diana, informează Metro.co.uk.


Copiii prințului William cu Katy Middleton i-au adus un omagiu bunicii pe care nu au reușit să o întâlnească niciodată.


În vârstă de 7 ani, prințul George a scris pe o felicitare de culoare verde: „Dragă bunicuță Diana, La mulți ani! de ziua mamei. Te iubim foarte mult și ne gândim mereu la tine. Cu dragoste, de la George.” La rândul ei, prințesa Charlotte a notat pe o hârtie roz: „Draga bunicuță Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubim foarte mult. Și tata îți duce lipsa. Cu multă dragoste, Charlotte”.


Micul Louis, de doi ani, s-a asigurat că nu este lăsat deoparte și și-a pus „amprenta” pe felicitare, desenând o inimioară.


Kate a folosit contul de Twitter al familiei regale pentru a posta o fotografie cu William aflat în brațele mamei.


Prințesa Diana cu prințul William în brațe | FOTO: Hepta

„Pentru toate mămicile de pretutindeni, vă dorim o zi specială a mamei”, a fost mesajul transmis sub această poză.


William și Kate au publicat felicitările copiilor lor pe conturile lor de socializare cu mesajul: „Anul acesta, Ziua Mamei va fi diferită din nou. Mulți dintre noi ne vom afla departe de cei dragi, dar așteptăm cu nerăbdare un moment în viitorul nu prea îndepărtat în care să ne putem îmbrățișa din nou mama”.


„Dar pentru cei care sunt în doliu, ziua de astăzi poate fi deosebit de dificilă. În fiecare an, de Ziua Mamei, George, Charlotte și Louis fac felicitări pentru William, în care amintesc de bunica lor, Diana”, s-a mai notat în mesaj.


Cei doi au postat și un desen în creion cu munți, copaci și flori, pe care prințul George l-a făcut pentru bunica sa.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă