Copii loviți de educatoare, la o grădiniță din Ilfov. Femeia a fost demisă și este anchetată de polițiști

2 săptămâni in urmă 1

O educatoare de la o grădiniţă din Ilfov şi-a pierdut locul de muncă după ce a agresat copiii de care trebuia să aibă grijă. 

Imaginile în care cadrul didactic îi bruschează pe doi dintre copiii din clasă sunt probe în ancheta care e încă în desfăşurare. Mama unuia dintre copii a făcut ieri plângere, iar poliţiştii din Voluntari au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută.

O educatoare lovește un copil pe motiv că refuză o activitate

Un caz asemănător s-a petrecut și într-o grădiniță din Fetești, în octombrie 2020. Un copil a fost plesnit de educatoare pentru că a refuzat să participe la o activitate. Fără să îşi dea seama, femeia a filmat tot incidentul şi apoi a pus filmuleţul pe grupul de WhatsApp al părinţilor.

Revoltaţi, părinţii au reclamat-o la Inspectorat şi la Poliţie. Educatoarea a încercat să nege că ar fi lovit băiatul, însă ulterior ”a fost obligată” să se pensioneze.

Educatoarea lucra de cinci ani la grădinţa din Feteşti, dar avea în spate o lungă carieră în Educaţie. În plus, a fost şi consilier local în Feteşti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

gradinita copii agresati educatoare violentă copil gradinita ilfov agresiune gradinita
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă