CONTROVERSE privind modul în care a acționat polițistul care a accidentat mortal o fată de 13 ani: Decizia, în mâna procurorilor

2 zile in urmă 23

Accident masina de politie Capitala Accident masina de politie Capitala

Cazul accidentului din Capitală în care o mașină de poliție a accidentat mortal, chiar pe trecere de pietoni, o fată de 13 ani, iar o alta de 11 ani a fost rănită, stârnește număroase controverse. O decizie legată de împrejurările în care s-a produs accidentul, dar și privind vinovăția în cazul decesului fetei urmează să fie luată de procurorul de caz, care nu are deloc o misiune ușoară în acestă speță.

VINERI, 14 IANUARIE 2022, 08:25

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Procurorii vor trebui să stabilească, pas cu pas, pe baza probelor și după audierea martorilor, cum s-a ajuns la acest teribil accident. Mai exact, ei vor trebui să decidă dacă politistul aflat la volan în momentul producerii accidentului se află în misiune sau nu, precum și dacă avea semnalele acustice și cele luminoase pornite, așa cum spune legea.

Totodată, aceștia vor trebui să stabilească cu ce viteză circula mașina de poliție în momentul producerii accidentului

Nu în ultimul rând, este important de aflat cum a reacționat, de fapt, polițistul când a coborât din mașina de

poliție, după ce le-a accidentat pe cele două fete, și asta deoarece sunt controverse legate de acest aspect. Martorii spun acesta nu ar fi acordat atenție victimei și că ar fi verificat sumar dacă fata de 13 ani mai era în viață.

De cealaltă parte, se pare că primul apel la 112 în care era anunțat accidentul ar fi venit chiar din partea polițistului.

Poliția Capitalei spune  a omul legii a verificat starea victimei după ce a accidentat-o.

Martorii spun însă că polițistul a fost protejat de colegii săi. Toate aceste lucruri trebuie lămurite de procurorul de caz.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă