Controversatul medic Flavia Groșan, așteptat azi să dea explicații la Colegiul Medicilor Bihor

3 săptămâni in urmă 1

 FB)Flavia Groșan, medic pneumolog (sursă: FB)

Medicul orădean Flavia Groşan este așteptat, azi, să dea explicații, în fața Comisiei de Etică a Colegiului Medicilor Bihor, în legătură cu schemele de tratemt anti-COVDI pe care le-a promovat, dar și pentru faptul că a contestat, public, metodele de tratament validate și recomandate de autoritățile din domeniul sanitar. 

LUNI, 22 MARTIE 2021, 09:31

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Medicul băimărean a anunțat că se va prezenta în fața Colegiului Medicilor însoțit de un avocat.  Într-o postare pe rețelele de socializare, Flavia Groșan le-a transmis pacienților pe care-i trateză că toate consultările programate luni după-amiaza au fost amânate pentru sâmbătă. 

Medicul pneumolog a stârnit, în ultima săptămână, o dispută la nivel național, după ce într-o serie de interviuri, a exprimat o serie de puncte de vedere controversate sau greu de dovedit științific. 

Flavia Groșan a vorbit despre o schemă de tratament proprie, care ar avea eficiență 100% și cu ajutorul căreia ar fi vindecat o mie de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2 în cabinetul ei privat. Mai mult, medicul a sugerat că tratamentele din spitale ar duce la decesul bolnavilor COVID-19.

Medicul are și numeroși susținători din rândul pacienților sau a simpatizanților, care s-au reunit în grupuri online, pentru a-i lua apărarea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă