Contractul lui Adrian Vasile la CSM București a fost prelungit cu 2 ani, cu o zi înaintea manșei tur cu rivala SCM Rm. Vâlcea din oprtimile de finală ale Ligii Campionilor

1 lună in urmă 1

Contractul lui Adrian Vasile cu CSM București a fost prelungit cu 2 ani de zile, a anunțat clubul, cu o zi înaintea partidei cu SCM Rm. Vâlcea, în manșa tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor (sâmbătă, ora 17:00).

Actualul antrenor este aproape de a duce la capăt primul sezon integral din postura de „principal”. Între timp, el a devenit și selecționerul României.

Contractul lui Adrian Vasile la CSM București a fost prelungit cu 2 ani

Adrian Vasile este foarte aproape de a readuce titlul intern la CSM București, după o pauză de 3 ani, astfel că el a primit o prelungire de contract pe încă 2 ani.

„Adrian Vasile va fi antrenorul echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal București și în următoarele două sezoane! În vârstă de 38 de ani, Adrian Vasile este unul dintre cei mai vechi componenți ai compartimentului handbal de la CSM București. Ca membru al staff-ului echipei feminine de handbal, Adrian Vasile are în CV patru tiluri de campion al României (2015, 2016, 2017, 2018), tot atâtea Cupe ale României (2016, 2017, 2018, 2019), două Supercupe ale României (2016, 2017) și, cel mai important, Liga Campionilor (2016).

Din 19 ianuarie 2021, Adrian Vasile a fost numit antrenorul principal al echipei naționale a României”, a anunțat clubul pe site-ul oficial.

CSM București pare că și-a găsit în sfârșit stabilitatea la nivelul băncii tehnice. În ultimii ani, clubul a schimbat des antrenorii, ajungând să aibă chiar și câte trei pe sezon. Adrian Vasile este antrenorul principal al echipei din toamna anului 2019, preluând postul de la Tomas Ryde.

Toată atenția lui Adrian Vasile se îndreaptă acum către „dubla” cu SCM Rm. Vâlcea, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Obiectivul declarat pentru Europa este accederea în turneul Final Four.

Vorbind despre acest meci, Crina Pintea a declarat pentru site-ul oficial al clubului: „Va fi un meci greu, asta e sigur. E important ceea ce vom face noi. Trebuie să rămânem unite, așa cum am fost la ultima confruntare cu SCM Râmnicu Vâlcea. Atunci am câștigat prin unitatea de grup. Aceasta va fi cheia și de această dată. Sunt convinsă de asta. Ne cunoaștem foarte bine între noi. Trebuie să rămânem unite și, indiferent de ce se întâmplă pe teren, trebuie să rămânem lucide. Să ne facem jocul. Sunt sigură însă că nu va mai fi la fel ca la Sfântu Gheorghe, pentru că și adversarele noastre s-au pregătit foarte bine pentru această dublă și vor să câștige. Cred foarte mult în echipă și sunt convins că va fi bine. Repet, unitatea de grup va fi cheia meciului. Meciul are 60 de minute, indiferent de situație trebuie să ne menținem luciditatea”.

Partida tur dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București va fi condusă de Jelena Mitrović – Anđelina Kažanegra din Muntenegru și va fi în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

The post Contractul lui Adrian Vasile la CSM București a fost prelungit cu 2 ani, cu o zi înaintea manșei tur cu rivala SCM Rm. Vâlcea din oprtimile de finală ale Ligii Campionilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă