Continuă protestele în fața stadionului Arcul de Triumf! Ministrul Novak, ținta oamenilor

1 lună in urmă 1

Liga 2: Rapid - Ripensia Timișoara, duminică, 11:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra Giurgiu - Dinamo, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Fanii rugbyului s-au adunat lângă stadionul "Arcul de Triumf" și au afișat bannere cu privire la situația arenei. Susținătorii "Stejarilor" sunt nemulțumiți de faptul că Ministerul Tineretului și Sportului administrează de acum stadionul, nu Federația Română de Rugby.

Galerie Foto

Continuă protestele în fața stadionului Arcul de Triumf! Ministrul Novak, ținta oamenilor

Iată câteva dintre mesajele oamenilor: "Arcul e casa rugbyului" / "Stroe și Novak au defrișat Stejarii" / "Atenție! Rugby imobiliar".

Pe pagina de Facebook Club 16 - Fan Club Rugby România a fost postat următorul mesaj: "Încă o zi de proteste în fața Stadionului Național de Rugby Arcul de Triumf. Deși ministrul Eduard Novak ne blochează pe pagina pe care își descrie activitatea ministerială, nu vom înceta să protestam și vom gasi noi forme de protest în lunile care urmează, până când Arcul va fi recunoscut ca fiind Casa Rugbyului", scriu fanii "Stejarilor", pe Facebook.

Ce spune ministrul Eduard Novak despre "Arcul de Triumf"

Novak spune că MTS va administra cât se poate de bine arena: "Din păcate suntem acuzaţi şi puşi la zid de fanii rugbyului care au fost induşi în eroare. Ei nu cunosc realitatea şi situaţia juridică a stadionului şi consideră că MTS va naţionaliza şi va defrişa rugby-ul românesc.

Această investiţie de 40 de milioane de euro a statului român nu se justifică să fie dată în administrarea Federaţiei Române de Rugby. Vă asigur că acest stadion va fi super bine administrat de Ministerul Tineretului şi Sportului", a adăugat Novak.

Cost construcţie: 36.926.880 milioane de euroCapacitate: 8.207 locuriTeren 120m x 80m, suprafață de joc de tip gazon natural hibrid (gazon natural cu fibre artificiale), încălzire 
vestiare pentru sportivi și arbitri, spații pentru mass-media sală de conferințe, zonă de flash interviu etcPuncte de prim-ajutor pentru spectatori (la fiecare tribună), centru de recuperare pentru sportivi (de tip spa şi medicină sportivă cu dotări aferente)Post de control anti-doping și spații administrativeFacilități: spații pentru presă, VIP, spații de cazare, 170 de locuri de parcare pentru spectatori. Etichete: stadion arcul de triumf , eduard novak , ministrul sportului , echipa nationala de rugby
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă