Continuă problemele în Anglia! Liverpool, gata să rămână fără doi titulari pentru meciul de la Atletico Madrid

1 lună in urmă 26

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Pandemia de coronavirus a venit cu anumite reguli stricte pentru fotbaliști, care sunt expuși, mai ales atunci când se deplasează la echipele naționale.

Alisson și Fabinho ar putea să lipsească de la Atletico - Liverpool

Cei doi fotbaliști brazilieni se află pe lista lui Tite pentru meciurile din preliminarii, lucru care i-a infuriat pe șefii lui Liverpool, fiind știute condițiile severe pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească pentru a juca la întoarcerea în Anglia.

Conform football-espana, războiul dintre cluburi și echipele naționale continuă, iar FIFA și UEFA nu par să găsească o rezolvare la această problemă.

Carantină 7 zile pentru fotbaliști

Jucătorii din Premier League care se deplasează în țări considerate cu risc ridicat de către guvernul englez sunt nevoiți să stea în carantină 7 zile și să aibă un test negativ după, pentru a putea relua antrenamentele alături de coechipieri.

Cristiano Ronaldo a fost și el nevoit să facă acest lucru la revenirea la Manchester United, portughezul făcând chiar haz de necaz și postând pe rețelele de socializare o poză în care era la bustul gol și întreba retoric: "Cine spune că la Manchester nu e soare?"

Etichete: liverpool , atletico madrid , fabinho , alisson
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă