Continuă criticile către jucătorii lui Dinamo care au petrecut înainte de meci: „Sunt inconștienți! Cum e posibil să participi la o petrecere în situația în care suntem?!”

1 lună in urmă 18

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021, 08:23 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 08:52

Florin Prunea nu i-a iertat pe jucătorii lui Dinamo care au petrecut la ziua lui Ricardo Grigore și i-a criticat după umilința cu Academica Clinceni, 1-3.

Fostul oficial al clubului nu a avut milă față de jucătorii care au fost la petrecere înainte de meci și care au încălcat regulile impuse pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

„Cum e posibil să participi la o petrecere cu două zile înainte de meci, în situația în care suntem?! Sunt inconștienți! Să nu îi ia nimeni și să îi tragă de mânecă?

 „Sunt inconștienți! Cum e posibil să participi la o petrecere în situația în care suntem?!”

DINAMO - CLINCENI 1-3

Continuă criticile către jucătorii lui Dinamo care au petrecut înainte de meci: „Sunt inconștienți! Cum e posibil să participi la o petrecere în situația în care suntem?!”

Nu era momentul să faci așa ceva! Tu ești cu apa până la gât și faci o chermeză de genul acesta? Și Grigore mai spune că e viața lui personală... Trebuie să conștientizeze că a greșit. E un jucător tânăr, Trebuie să își facă o analiză. Eu cred că a învățat ceva din tot ce s-a întâmplat în această zi. 

Crezi că Grigore e singurul jucător care a participat la o chestie de genul acesta? Sunt mulți, chiar dacă nu e normal. Nu trebuie să-l răstignim. El trebuie să fie atent și cu viața particulară”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

VIDEO Machine Man, declarații după Clinceni - Dinamo: „Încercăm doar să sprijinim clubul”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Petrecăreții lui Dinamo, distruși de 2 foști „câini”: „Mi-e rușine de ce văd! Cum să fii respectat?” / „Dacă are unul coronavirus? Nu purtau mască”

Ce se întâmplă la Dinamo? Ricardo Grigore, după ce și-a depus memoriu: „Nu e vorba de bani!” + ce a spus despre petrecerea de ziua lui

Playtech: ȘOC! Simona Halep, UMILITĂ în direct la TV. De la ce a pornit totul: ”Nu are nicio treabă. Poate era pe...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă