Continua conflictul in TVR. Marina Almasan, ironica dupa ce TVR a amenintat-o cu demiterea: "Doamna Gradea &comp nu reprezinta deloc un sinonim al dezastrului"

2 săptămâni in urmă 1

Marina Almasan, realizatoarea emisiunii "Femei de 10, barbati de 10", a publicat un text ironic la adresa conducerii Televiziunii Publice, dupa ce a fost amenintata cu demiterea pentru un editorial scris recent, noteaza Pagina de Media.

Intr-un text publicat pe site-ul femeide10.ro, Marina Almasan transmite mesaje ironice la adresa Doinei Gradea si a conducerii TVR.

"Perioada in care TVR a fost condusa de doamna Doina Gradea s-a caracterizat printr-o eficienta economica maxim. (...) Nicicand n-au fost pretuiti mai mult profesionistii TVR, carora li s-au creat conditiile perfecte pentru a face performanta", a scris Almasan pe site-ul propriu.

"Doamna Gradea &comp nu reprezinta deloc un sinonim al dezastrului din TVR. Dimpotriva: cele mai mari realizari ale institutiei noastre au fost consemnate odata cu venirea la conducerea sa a noului Presedinte-Director General Doina Gradea", a completat realizatoarea emisiunii "Femei de 10, barbati de 10".

Marina Almasan, realizatoare in cadrul Televiziunii Romane, care a scris pe site-ul propriu ca este santajata sa retraga un articol de opinie in care critica sefia TVR, a decis sa isi retracteze materialul.

Citeste si:

Diana Sosoaca, inca un scandal. Circ la poarta Institutului Marius Nasta: Vei pati ceea ce trebuie sa pateasca un om care se opune unui demnitarNoile reguli obligatorii impuse de WhatsApp. Ce se intampla daca nu le respecti"Gaurile negre" de la Ministerul Transporturilor. Companiile din infrastructura au raportat pierderi de peste doua miliarde de lei in anul pandemicLocuinta veche sau una noua? Care este mai avantajoasa?FOTO O blonda sexy, noua patroana de la Astra Giurgiu. "E o enciclopedie de fotbal. O fata foarte desteapta"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă