Constantin Eftimescu regretă că Gigi Mulțescu nu a revenit mai devreme la Dinamo: „E foarte, foarte târziu”. Cum l-a ironizat pe Dorin Șerdean

5 zile in urmă 19

Constantin Eftimescu, președintele lui Dinamo, consideră că revenirea lui Gigi Mulțescu pe banca formației din „Ștefan cel Mare” mai devreme ar fi ajutat mai mult echipa în clasamentul Ligii 1.

Oficialul „câinilor” este mulțumit că Dinamo începe să se consolideze sub comanda „SMURD”-ului, chiar dacă sezonul este deja compromis.

Cuvintele frumoase ale lui Eftimescu vin imediat după înfrângerea la limită din Gruia, cu CFR Cluj, scor final 1-0, partidă în care Dinamo a opus rezistență campioanei en-titre, în ciuda faptului că alb-roșii au fost nevoiți să joace minute bune în inferioritate numerică.

Constantin Eftimescu crede că revenirea lui Gigi Mulțescu la Dinamo ar fi trebuit să se producă mai devreme: „E foarte, foarte târziu”

Mai mult, președintele „câinilor” și-ar fi dorit o clasare mai bună la finele sezonului și pentru a încasa drepturi TV mai mari, acestea reprezentând principala sursă financiară pentru clubul dinamovist în această ediție de campionat, fără de care Dinamo ar fi putut să ajungă în faliment.

Am rezistat 80 și ceva de minute împotriva campioanei României, în deplasare și cu doi oameni mai puțin. Echipa arată altfel cu Gigi Mulțescu și probabil dacă venea mai demult am fi stat mai bine în clasament! E un antrenor cu mare experiență și s-a văzut de fiecare dată când a fost la Dinamo, chiar și în ultimul mandat. Niciodată nu e prea târziu zice o vorbă, dar acum pare că e foarte, foarte târziu! […] Una e să termin pe locul 13 și alta e pe locul 7. Nu știu exact despre ce sumă ar fi vorba, dar cu siguranță sunt bani importanți pentru club. Chiar o să mă interesez în amănunt”, a declarat Constantin Eftimescu pentru Fanatik.

Președintele Constantin Iftimescu, ironie de pandemie pentru Dorin Șerdean: „COVID-19 în totalitate, a petrecut toată perioada de la Dinamo în izolare” 

Președintele clubului din „Ștefan cel Mare” nu l-a uitat pe Dorin Șerdean, mâna dreaptă a lui Pablo Cortacero până la un moment dat și una dintre cele mai hulite persoane de către fanii dinamoviști. Oficialul l-a ironizat pe fostul președinte executiv.

„Procese o să tot avem. Și cu domnul Dorin Șerdean… Ce noutăți să fie? Dânsul spune că a fost la serviciu, vorbind prin telefon! Realizați ce fel de om este!? La domnul Șerdean a fost COVID-19 în totalitate, toată perioada la Dinamo a petrecut-o în izolare! A lucrat de acasă. Asta însemna funcția pe care o avea dânsul”, a mai punctat Eftimescu.

The post Constantin Eftimescu regretă că Gigi Mulțescu nu a revenit mai devreme la Dinamo: „E foarte, foarte târziu”. Cum l-a ironizat pe Dorin Șerdean appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă