Constantin Budescu, tentat cu un salariu de nerefuzat! FCSB și CFR vor fi nevoite să se recunoască învinse

2 luni in urmă 38

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Gigi Becali recunoscuse că face eforturi pentru ”repatrierea” mijlocașului de 32 de ani, dar patronul campioanei, Neluțu Varga, ar fi plusat la salariu, dar se baza și pe puterea de convingere a lui Denis Alibec și Marius Șumudică.

Însă Budescu s-ar fi înțeles deja cu o echipă din Qatar, care i-a promis un salariu fabulos de 1,4 milioane de euro pe sezon, susține fanatik.ro.  

Budescu este în acest moment sub contract cu Damac, grupare din Arabia Saudită. Fotbalistul român are un salariu de 1 milion de euro pe sezon.

Constantin Budescu, gata să devină unul din cei mai bine plătiți fotbaliști români

Fotbalistul își va rezilia însă contractul deoarece are o ofertă de nerefuzat din țara care va găzdui Mondialul de anul viitor. Dacă va încasa 1,4 milioane de euro pe sezon, Budescu va avea un salariu mai mare decât Ștefan Radu la Lazio. 

El nu a evoluat pentru actualul său club în primele două etape din Arabia Saudită. A fost rezervă în primul meci, iar în cel de-al doilea nu a fost nici măcar în lot.

Budescu a ajuns la Damac (Arabia Saudită) în februarie 2021. În toată această perioadă a prins 12 meciuri, a oferit 4 pase de gol şi este extrem de apreciat de club şi nu numai.

El nu a fost convocat de Mirel Rădoi la acțiunile echipei naționale din preliminarii, asta deși făcuse parte din lot la amicalele cu Georgia și Anglia din luna iunie.  

Etichete: gigi becali , constantin budescu , nelutu varga , constantin budescu damac
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă