Constantin Budescu și-a uitat colegii! A plecat de la FCSB fără să-și ia rămas-bun de la ei. „Înseamnă că nu o să mai fie!”

3 săptămâni in urmă 18

Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu FCSB în pauza competițională din iarnă, iar internaționalul român și-a uitat rapid colegii.

Gigi Becali a fost nemulțumit de evoluțiile lui Constantin Budescu în tricoul vicecampioanei României și i-a propus rezilierea înțelegerii.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a acceptat propunerea latifundiarului din Pipera, toate acestea după ce afaceristul i-a oferit 150.000 de euro, și nu s-a mai uitat înapoi.

Constantin Budescu a plecat de la FCSB fără să își ia rămas-bun de la colegi

Chiar dacă a petrecut alături de colegii lui patru luni, Constantin  Budescu nu a ținut cont și nu și-a luat rămas-bun de la ei în  momentul în care a plecat de la vicecampioana României.

Andrei Cordea, fotbalistul transferat de Gigi Becali de la Academica Clinceni, a vorbit la reunirea lotului despre situația lui Constantin Budescu și a declarat că mijlocașul nu și-a luat rămas-bun de la ei.

Dacă nu este aici înseamnă că nu o să mai fie, dar încă nu (n.r. nu și-a luat rămas-bun Budescu”, a spus Andrei Cordea.

Constantin  Budescu (32 de ani) a revenit la formația roș-albastră pe 7 septembrie 2021 și și-a reziliat înțelegerea cu gruparea finanțată de Gigi Becali pe 3 ianuarie 2022. Mijlocașul ofensiv a jucat în sezonul 2021 – 2022 în 11 meciuri, a dat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Internaționalul român nu a fost la prima aventură la FCSB. Acesta a mai jucat pentru vicecampioana României în perioada iulie 2017 – iulie 2018, după ce Gigi Becali l-a cumpărat de la Astra Giurgiu în schimbul sumei de 750.000 de euro, iar în vara anului 2018 a fost vândut la Shabab cu 2,5 milioane de euro.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com
  • 48 de meciuri, 14 goluri și 13 pase decisive are Constantin Budescu în tricoul celor de la FCSB

The post Constantin Budescu și-a uitat colegii! A plecat de la FCSB fără să-și ia rămas-bun de la ei. „Înseamnă că nu o să mai fie!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă