Constantin Budescu, moment de geniu la arabi: A marcat direct din corner! Lovitură fabuloasă a atacantului așteptat de Gigi Becali la FCSB | VIDEO

1 lună in urmă 3

Constantin Budescu și-a amintit de momentele de geniu de la Astra și le-a arătat arabilor ce înseamnă execuțiile de clasă. Atacantul a marcat direct din corner la unul dintre antrenamentele echipei sale, Damac.

Constantin Budescu și-a găsit cadența în Arabia Saudită. Transferat de Damac de la Astra, atacantul a reușit o pasă de mare efect la victoria surprinzătoare obținută pe terenul celor de la Al Ahli, a patra clasată din campionat.

Constantin Budescu a recunoscut că există posibilitatea să plece de la Damac, în cazul în care echipa nu se va salva de la retrogradare. Gigi Becali îl așteaptă la FCSB. Omul de afaceri a recunoscut că are o înțelegere cu jucătorul, informație prezentată în exclusivitate de ProSport.

Constantin Budescu, moment de geniu la arabi: A marcat direct din corner! Lovitură fabuloasă a atacantului așteptat de Gigi Becali la FCSB

Constantin Budescu a recidivat după pasa fabuloasă oferită în victoria cu 3-1 in fata celor de la Al Ahly. Atacantul a marcat direct din corner într-un meci de pregătire al echipei lui.

Damac este pe locul 15 în campionat, cu 20 de puncte după 22 de etape. Budescu și compania mai au de recuperat cinci puncte până la primul loc care asigură salvarea.

Gigi Becali susține că ar avea o înțelegere ca, din vară, Budescu să revină la FCSB. Latifundiarul din Pipera este convins că mijlocașul își dorește să joace din nou la formația roș-albastră.

„Cu Budescu nu am mai vorbit. Am discutat atunci și am stabilit că îl aștept la noi de la vară. El mi-a zis că o să vină. I-am zis să se ducă să facă bani pe la arabi, iar apoi să vină. Sunt convins că o să fie la noi, pentru că Budescu vrea să joace din nou aici”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Puturos. Mare. Nu că nu poate, dar puturos. Calități foarte, foarte bune, guraliv, execuții foarte frumoase, picior drept foarte bun.

Din punct de vedere tehnic, da, poate face față (n.r. într-un campionat puternic). Dar, din cauza celorlalte chestiuni nici nu a avut oferte din Europa și nici nu știu dacă s-ar fi dus într-un campionat puternic
Daniel Niculae

The post Constantin Budescu, moment de geniu la arabi: A marcat direct din corner! Lovitură fabuloasă a atacantului așteptat de Gigi Becali la FCSB | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă