Constantin Budescu l-a dat de gol pe Gigi Becali. „A venit la bază și am avut cu totul altă discuție!” Cum a reacționat când a aflat de plecarea lui Edi Iordănescu. „Nu era cazul!”

1 săptămână in urmă 24

Constantin Budescu l-a dat de gol pe Gigi Becali, toate acestea după ce latifundiarul din Pipera l-a desființat în presa din România.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a vorbit despre relația lui cu Gigi Becali la finalul meciului FCSB – FC Botoșani, scor 3-1, iar acesta a făcut o serie de dezvăluiri despre latifundiarul din Pipera.

Internaționalul român susține că Gigi Becali i-a vizitat pe jucătorii vicecampioanei României la baza din Berceni și a avut cu totul alt discurs față de cel de la TV.

Constantin Budescu l-a dat de gol pe Gigi Becali

Totodată, Constantin Budescu nu a fost surprins de faptul că a fost rezervă în meciul câștigat de FCSB cu FC Botoșani.

„Am câștigat si a fost foarte bine. Ne bucurăm că am reușit să câștigăm și totul e ok. Critici? A vorbit, iar la câteva zile a spus altceva și tot așa… Știți ca vorbește la TV, dar nu avem ce face. Trebuie să ne vedem de treaba noastră. A fost pe la bază și am avut cu totul altă discutie, nu doar cu mine, cu toți. Era total opus față de cum îl vedeți dumneavoastră la TV.

Ce, este prima dată? (n.r. că a fost rezervă cu FC Botoșani) Este alegerea antrenorului, iar noi trebuie să ne vedem de treabă. La final trebuie să ne uităm la rezultat și dacă câștigăm, atunci ce s-a făcut a fost bine”, a spus Constantin Budescu.

Cum au primit jucătorii vestea că Edi Iordănescu pleacă de la FCSB

Mijlocașul a vorbit și despre plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB și recunoaște că nu era momentul ca Gigi Becali să renunțe la serviciile antrenorului în vârstă de 43 de ani.

„Nu știu dacă a fost tensiune, dar am rămas cu toții surprinși, nu ne așteptam, nu era cazul, dar s-a întamplat. Nu avem ce să facem. Noi trebuie să rămânem. Din păcate viața antrenorilor depinde de mai multe lucruri, nu doar de rezultate”, a mai spus fotbalistul.

 

The post Constantin Budescu l-a dat de gol pe Gigi Becali. „A venit la bază și am avut cu totul altă discuție!” Cum a reacționat când a aflat de plecarea lui Edi Iordănescu. „Nu era cazul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă