Constantin Budescu, între Turcia și zona arabă după despărțirea de FCSB

2 săptămâni in urmă 12

  • WTA Adelaide: Paula Badosa - Victoria Azarenka, marți 12:00, Digi Sport 3

Mijlocașul, care și-a încheiat conturile între timp cu Gigi Becali, despărțire care i-a adus suma de 230.000 de euro, ar vrea să joace fie în Turcia, fie în zona arabă, acolo unde a mai fost înainte de a reveni la roș-albaștri

  1. De curând, Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Din sursele digisport.ro, Budescu ar purta ceva discuții cu Malatyaspor, dar acum nu este nimic concret. Tocmai de aceea, fotbalistul pistonează și zona arabă.

De la ”revenirea artistului” la prima plecare: cum a eșuat Constantin Budescu la FCSB

Revenit în septembrie la echipa pentru care a mai jucat în sezonul 2017 - 2018, Constantin Budescu a fost prezentat ca un adevărat star de FCSB, însă nu a rezistat decât patru luni, în care a avut evoluții sub așteptări.

Artistul a revenit” și ”FCSB prezintă Artistul. Regizat de Edward Iordănescu. 7 septembrie 2021”, au fost mesajele transmite de clubul bucureștean în momentul oficializării transferului.

Vezi Minunile subacvatice ale Africii pe Digi Animal World într-un documentar despre fascinantele adâncuri. Hai în Digi Online, azi de la 21:00!

Așteptările erau, așadar, mari, însă Constantin Budescu nu a reușit să repete evoluțiile din prima perioadă în care a îmbrăcat tricoul FCSB-ului.

Transferat după trei luni în care nu se pregătise decât singur, Constantin Budescu nu a reușit să se impună în formula de start și a intrat rapid în dizgrația lui Gigi Becali.

Principalul reproș al patronul clubului pentru Constantin Budescu a fost o anumită lipsă de seriozitate pe care mijlocașul ar fi arătat-o în timpul meciurilor. Gigi Becali a fost enervat, în special, de faptul că Budescu lovea balonul prea des cu exteriorul.

Budescu, ce să fac cu el? Dacă facem concurs de exterioare, o să-l iau pe el și-i dau 100.000 pe lună. El vrea să dea recital de exterioare, nu să joace.

El vrea să-l laude comentatorii la televizor? Pe mine mă interesează de exterior? Joacă, bă, fotbal, serios”, spunea Gigi Becali, pe 8 noiembrie.

Momentul care a produs, însă, ruptura definitivă a avut loc la meciul cu FC Voluntari, când Constantin Budescu a fost titular, iar Gigi Becali a cerut încă din prima repriză să fie înlocuit. Edi Iordănescu, aflat atunci la ultima partidă pe banca FCSB-ului, s-a împotrivit și l-a ținut pe Constantin Budescu pe teren până în minutul 66, spre nemulțumirea lui Gigi Becali.

Un alt factor care a dus la despărțirea rapidă a lui Constantin Budescu de FCSB este salariul mijlocașului, 20.000 de euro pe lună.

Gigi Becali consideră că Budescu nu merita un asemenea salariu și a decis ca, în această iarnă, să scadă pe cât posibil bugetul de salarii, mai ales că șansele echipei la titlu sunt relativ mici, având în vedere că CFR Cluj este la 10 puncte în față.

Etichete: marius sumudica , gigi becali , constantin budescu , budescu sumudica , budescu fcsb , malatyaspor , budescu malatyaspor

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă