Constantin Budescu, gol din tribună! Așa ceva nu ați mai văzut. Replica pentru Adrian Mutu: „1-1” | VIDEO

4 săptămâni in urmă 1

Constantin Budescu a dat gol din tribună. A fost o replica pentru Adrian Mutu, selecționerul echipei naționale de tineret lansând o provocare spectaculoasă. Ambii au avut realizări din poziții incredibile.

Budescu a venit în țară din Arabia Saudită și la un antrenament alături de foștii colegi a reușit să marcheze din tribună, execuția fiind una cu exteriorul. Totul a fost filmat și postat pe rețelele sociale, iar la comentarii Budi a scris: „1-1 Adi”, ca o replică pentru Mutu, care i-a răspuns: „Bravo!”

Zilele trecute, Adrian Mutu a înscris de pe un alt teren și a spus: „Budescu a învățat de la mine”.

Constantin Budescu, gol din tribună! Așa ceva nu ați mai văzut. Replica pentru Adrian Mutu: „1-1”

Golul lui Budescu din tribună a fost apreciat nu doar de Mutu, mai mulți fani ai mijlocașului ofensiv legitimat în prezent la Damac, echipă din Arabia Saudită, lansând diferite provocări. „Trebuie să dai gol dintr-un obiect aflat în mișcare, că din poziții statice e deja plictisitor” e părerea unia dintre ei, în timp ce un altul precizează: „Consider că aveai loc la echipa națională, cel puțin pentru meciurile de luna asta”. Naționala României urmează să joace trei meciuri în martie, toate în preliminariile Campionatului Mondial 2022: România – Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România – Germania (28 martie; ora 21:45) şi Armenia – România (31 martie; ora 19:00).

Adrian Mutu, provocare pentru Budescu

„Să vă spun ceva, Budescu a învățat de la mine. El știe!”, a spus Adrian Mutu, zilele trecute, după o reușită fabuloasă. Selecționerul echipei naționale de tineret se pregătește acum de EURO, „tricolorii mici” urmând a evolua în grupe cu Germania, Țărilor de Jos și Ungaria.

Constantin Budescu impresionează la Damac prin execuții, în meciul cu Al-Ettifaq, 1-1, oferind într-un minut pase ca Xavi și Iniesta.

Budescu joacă la Damac din luna februarie, iar în Arabia Saudită a mai evoluat în sezonul 2018 – 2019, la Al Shabab.

 

The post Constantin Budescu, gol din tribună! Așa ceva nu ați mai văzut. Replica pentru Adrian Mutu: „1-1” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă