Constantin Budescu, gata să revină la naționala României! Ce mesaj i-a transmis selecționerul Mirel Rădoi

1 lună in urmă 22

Mirel Rădoi este gata să se bazeze și pe Constantin Budescu la naționala României! Ieșit din circuitul primei reprezentative, atacantul are șansa să se facă iar remarcat, după ce a revenit la FCSB.

Întrebat despre posibilitatea convocării lui Budescu, Rădoi a lăsat de înțeles că totul depinde de „perla” care s-a întors în Liga 1.

Gigi Becali a reușit să-l convingă pe Constantin Budescu (32 de ani) să semneze, într-un final. I-a oferit un salariu lunar de 25.000 de euro, plus un bonus de instalare de 200.000 de euro.

Mirel Rădoi, mesaj pentru Constantin Budescu: „Dacă va juca bine, va fi chemat la echipa națională!”

Deși se apropie de finalul carierei, Constantin Budescu poate fi în continuare o soluție pentru naționala României, care n-a mai fost la un Campionat Mondial din 1998.

„Aș vrea să vorbesc despre jucătorii care sunt acum la lot. Dacă Budescu va juca bine, va fi chemat la echipa națională”, a spus Mirel Rădoi.

„Mijlocaşul ofensiv, care s-a pregătit alături de noii săi colegi în această dimineaţă, a semnat un contract valabil două sezoane şi va purta tricoul cu numărul 11, la fel ca în precedenta sa aventură la FCSB, când a marcat 13 goluri şi a oferit 12 assist-uri în 37 de partide oficiale din Liga 1 şi UEFA Europa League. FCSB îi urează bun venit şi să aibă cel puţin la fel de multe succese în tricoul roş-albastru precum în sezonul 2017-2018!”, este anunțul făcut de FCSB, după transferul lui Constantin Budescu.

Ar însemna foarte mult revenirea lui Budescu! Nu știu dacă se poate gândi la echipa națională, au trecut și peste el un an, doi. Poate fi bun la meciuri cheie. La un meci cu Macedonia, dacă e în formă, poți să îl chemi, dar să construiești jocul în jurul lui, pe o perioadă medie de timp, e greu – Dinu Gheorghe, la ProSport Live

The post Constantin Budescu, gata să revină la naționala României! Ce mesaj i-a transmis selecționerul Mirel Rădoi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă