Constantin Budescu, esențial pentru FCSB! Rolul pe care-l va avea mijlocașul: ”Îi liniștește pe nărăvașii ăia”

1 lună in urmă 24

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că, odată cu aducerea lui Constantin Budescu, FCSB și-a găsit liderul din teren, iar mijlocașul va avea un rol important și în progresul fotbaliștilor tineri din ofensiva vicecampioanei, care vor deveni mai disciplinați tactic.

Constantin Budescu, esențial pentru FCSB

E un transfer bun. Îi liniștește pe nărăvașii ăia din față, care joacă haotic. O să se pregătească. Categoric va fi un lider. Văd că am avut dreptate când am spus că Steaua (n.r. FCSB) are nevoie de jucători.

Nu antrenorii erau de vină, ci faptul că nu are lot. Cred că pot recupera și diferența față de CFR Cluj”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit AS.ro.

Constantin Budescu este al treilea fotbalist transferat de FCSB în ultima săptămână și jumătate, după atacantul Claudiu Keșeru și mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe.

Salariul cu care l-a convins Gigi Becali pe Constantin Budescu

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Constantin Budescu a semnat un contract valabil un an cu FCSB, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Mijlocașul va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro lunar și a primit și o sumă importantă de bani la semnătură, 200.000 de euro.

În prima perioadă petrecută la clubul lui Gigi Becali, între iulie 2017 și iulie 2018, Constantin Budescu a bifat 37 de meciuri jucate, reușind 13 goluri și 12 pase decisive.

Constantin Budescu ar putea debuta la FCSB chiar în derby-ul cu Dinamo, programat duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: dumitru dragomir , constantin budescu , transferuri fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă