Constantin Budescu, din ce în ce mai departe de Petrolul! Unde ar putea ajunge mijlocașul după despărțirea de FCSB

2 săptămâni in urmă 19

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Mijlocașul are mai multe oferte pe masă, însă clubul care îl atrage cel mai mult este Petrolul Ploiești, echipa sa de suflet, care este lider în Liga 2, cu șanse mari de promovare.

Constantin Budescu, din ce în ce mai departe de Petrolul! Unde ar putea ajunge mijlocașul după despărțirea de FCSB

După despărțirea lui Budescu de roș-albaștrii, de serviciile sale s-a interesat și Marius Șumudică, antrenorul de la Malatyaspor, dar și Dan Petrescu, astfel că mijlocașul nu duce lipsă de oferte.

Totuși, Valeriu Răchită, unul dintre cei mai mari jucători din istoria ”lupilor galbeni” și apropiat al lui Constantin Budescu spune că este dificil ca mijlocașul să ajungă în această iarnă la Ploiești.

Motivul ar fi pretențiile financiare destul de mari pe care le are Budescu și pe care clubul ploieștean nu i le poate asigura. Răchită a dezvăluit că mijlocașul nu a luat încă o decizie legată de următoarea sa destinație, însă este tentat să plece în străinătate, însă, din vară, sunt șanse ca Budescu să semneze cu formația din Ploiești.

Am vorbit cu Budescu, nu a luat nicio decizie, dar înclină mai mult spre străinătate. Petrolul nu poate să-i satisfacă pretențiile financiare în acest moment. Poate la vară se va întoarce la Petrolul”, a declarat Valeriu Răchită, citat de ProSport.

Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu FCSB

Gigi Becali a anunțat că fotbalistul de 32 de ani și-a reziliat deja contractul și nu se va prezenta la reunirea lotului FCSB-ului, programată miercurea viitoare.

Pentru cele patru luni în care a fost legitimat la FCSB, Constantin Budescu a primit nu mai puțin de 150.000 de euro! Au fost patru salarii, pe septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie, adică 60.000, plus alte 90.000 de euro pe care le ia pentru că a semnat acum rezilierea.

Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. El mai avea încă un an jumate contract.

Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Etichete: petrolul , valeriu răchită , constantin budescu , fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă