Constantin Budescu, ajutor pentru Gigi Becali! Atacantul Astrei a marcat pe terenul lui CFR Cluj cu „sprijinul” lui Vinicius | FOTO & VIDEO

1 lună in urmă 30

Constantin Budescu a marcat pe terenul lui CFR Cluj și a ajuns la 7 reușite în clasamentul golgheterilor din Liga 1. Atacantul este pe lista lui Gigi Becali, care l-ar vrea din vară la FCSB.

CFR Cluj a primit vizita celor de la Astra, într-un meci din runda a 19-a din Liga 1. Pentru campioni, o victorie i-ar duce peste liderul FCSB, care s-a împiedicat pe terenul celor de la FC Argeș.

Dani Coman a declarat înaintea meciului că a uitat conflictul cu Edi Iordănescu, care i-a întors spatele în negocierile cu giurgiuvenii, înaintea aducerii lui Eugen Neagoe.

Constantin Budescu, ajutor pentru Gigi Becali! Atacantul Astrei a marcat pe terenul lui CFR Cluj cu ajutorul lui Vinicius

Astra a dat lovitura surprinzător la Cluj. Constantin Budescu a deschis scorul cu un șut de la 25 de metri, ușor lateral. Mingea se ducea fără pericol spre poarta lui Sandomierski, dar acesta a fost păcălit de devierea lui Vinicius. (min 20 – VIDEO AICI)

Prin reușita de la Cluj, Constantin Budescu ajunge la cota 7 în clasamentul golgheterilor.

Constantin Budescu a fost subiectul unui interes din partea lui Gigi Becali în acest început de an. Patronul FCSB spune că îl vrea din vară, atunci când acesta va veni gratis.

ECHIPELE DE START

CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Soares, Luis Aurelio – Carnat, Rondon, Gîdea
Rezerve: Murariu – Latovlevici, Manea, Hoban, Chipciu, Păun, Pereira, Costache, Omrani
Antrenor: Edi Iordănescu

Astra Giurgiu: M. Popa – De Sousa, Găman, Graovac, Bruno – Crepulja – Wutrich, Budescu, Canadja, Răduț – Stahl
Rezerve: Bolboașă – Montini, V. Gheorghe, D. Gheorghe, Merloi, Riza, Balaure, Kane, Jovanovic
Antrenor: Eugen Neagoe

Cu Budescu am vorbit. ‘Vii, dar vei juca numai atacant, nouă fals. În plus, vei sta cu mine, cu MM (n.r. – Mihai Stoica) și antrenorul. Vei promite că nu vei comenta la antrenamente și vei face exact ce ți se va cere.’ A zis că e hotărât. Budescu e cuminte, cu bun simț, dar nici lui nu prea-i convenea. Fără muncă nu se poate. E de acord, dar mai are șase luni. Costă 900 de mii de euro. Pentru ce să dau acum banii ăștia, când îl iau la vară gratis
Gigi Becali

The post Constantin Budescu, ajutor pentru Gigi Becali! Atacantul Astrei a marcat pe terenul lui CFR Cluj cu „sprijinul” lui Vinicius | FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă