Constantin Budescu, adio FCSB! Roș-albaștrii au făcut anunțul oficial: „S-a despărțit de colegi și de staff!”

1 săptămână in urmă 18

Constantin Budescu nu mai este jucătorul celor de la FCSB!

Roș-albaștrii au anunțat oficial despărțirea de Budescu, în condițiile în care Gigi Becali anunțase oricum că acesta nu mai intră în planurile clubului.

Finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că fotbalistul nu mai era util pentru FCSB, motiv care s-a ajuns la această despărțire. „Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni…”, a spus Gigi Becali.

Constantin Budescu, adio FCSB: „Au ajuns la un acord!”

FCSB și Constantin Budescu au ajuns la un acord, iar vârful și-a lua tadio de la colegi, dar și de la Toni Petrea și ceilalți oameni din staff-ul echipei.

„Mulțumim, Constantin Budescu!

FCSB și Constantin Budescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Atacantul s-a prezentat joi la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărțit de colegi și membrii staff-ului.

Clubul nostru îi mulțumește pentru contribuția din acest sezon și îi urează mult succes în continuare”, a fost comunicatul roș-albaștrilor, pe rețelele de socializare.

Constantin Budescu a jucat în sezonul 2021 – 2022 în 11 meciuri, a dat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Gigi are dreptate, se gândește la viitor, o să culeagă roadele. Prin ceea ce se întâmplă la FCSB, vedem clar o scădere a cheltuielilor. Sunt jucători români, tineri, cu bani mai puțini. Se vede, se simte, renunță la jucătorii care nu l-au ajutat. Budescu n-a mai avut aceeași plăcere la FCSB, nu este o pierdere. Nu avea unde să joace, ritmul de joc nu se pliază pe stilul lui”, Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Constantin Budescu, adio FCSB! Roș-albaștrii au făcut anunțul oficial: „S-a despărțit de colegi și de staff!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă