Constantin Budescu a stabilit unde va juca, după ce Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB! Anunț după oferta primită din România: „A luat decizia!”

2 zile in urmă 27

Constantin Budescu a decis unde va evolua după despărțirea de FCSB. Valeriu Răchită a vorbit cu fostul „magician” al lui Gigi Becali și a dezvăluit dorințele mijlocașului ofensiv, rămas liber de contract.

„Budi” a spus public, de mai multe ori, că și-ar dori să-și încheie cariera la Petrolul, echipa care l-a lansat în fotbalul mare, însă planurile sale par a fi cu totul altele acum.

Budescu și FCSB s-au despărțit după ce finanțatorul roș-albaștrilor a fost nemulțumit de randamentul jucătorului, cu atât mai mult cu cât salariul acestuia era unul considerabil.

„Suntem pe locul 2, avem locul de cupe europene asigurat. Am scăpat de Budescu, 25.000 salariu. Eu încerc să mă acopăr. Nu risc banii mei! Bani de la mine nu mai dau”, declara Becali în urmă cu câteva zile.

Constantin Budescu va juca în străinătate după despărțirea de FCSB

Potrivit lui Valeriu Răchită, Budescu plănuiește să mai prindă un contract în străinătate până să agațe ghetele în cui.

„Budescu va pleca afară. Luna viitoare face 33 de ani. Dacă era la Milanul lui Baresi era la echipa de tineret, acolo toți jucau până la 40 de ani. Este un jucător care mai poate juca doi ani la nivel înalt. Are mai multe oferte, Budescu este un jucător căutat. Eu chiar făceam o glumă cu el: «Bă, dacă aveai minte de acum la 18-19 ani jucai în campionate tari».

Păcat că pleacă din campionatul românesc, odată cu plecarea lui Budescu s-a terminat cu pasa cu exteriorul în campionatul românesc, golul din corner și pasa pe culoar. Am vorbit cu el, suntem acolo în Ploiești, ne respectăm.

Îmi zicea că se gândește să plece din nou afară pentru a-și asigura liniștea financiară. După care, va veni la Ploiești pentru că iubește Petrolul. Poate va veni chiar din vară, dacă el gândește că și-a făcut din punct de vedere financiar o bază solidă și a investit”, a declarat Vivi Răchită potrivit Sport.ro.

The post Constantin Budescu a stabilit unde va juca, după ce Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB! Anunț după oferta primită din România: „A luat decizia!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă