Constantin Budescu a plecat în Arabia Saudită, pentru a semna cu Damac! Discursul mijlocașului și detaliile contractului

2 luni in urmă 1

Cupa României: Universitatea Cluj - UTA Arad, miercuri, 18:15, Digi Sport 1

Cupa României: Farul Constanța - Chindia Târgoviște, miercuri, 14:30, Digi Sport 1

Mijlocașul ofensiv merge în Arabia Saudită pentru a efectua vizita medicală și a semna contractul cu Damac FC, locul 15, din 16 echipe, în ierarhia primei ligi, cu 13 de puncte acumulate în 17 runde, care l-a adus fără sumă de transfer de la Astra.

Galerie Foto

Constantin Budescu a plecat în Arabia Saudită

Dacă totul va decurge normal la testele medicale, Constantin Budescu va semna un contract valabil un an și jumătate cu Damac.

Conform înțelegerii cu gruparea saudită, mijlocașul ofensiv va avea un salariu imens, de aproximativ 150.000 de euro pe lună.

Constantin Budescu, dorit și de FCSB în această iarnă, a impresionat în ultimele luni în tricoul Astrei, reușind în actuala stagiune opt goluri și nouă assist-uri în 18 jocuri.

Discursul lui Constantin Budescu, înaintea plecării în Arabia Saudită

Constantin Budescu a confirmat că s-a înțeles cu cei de la Damac, pentru un contract pe un an și jumătate și, după vizita medicală, va putea juca direct, în Arabia Saudită nefiind vorba despre o perioadă obligatorie de carantină.

Este grea despărțirea de Astra, dar n-avem ce face. Nu știu dacă e trist ce se întâmplă la Atra, dar e o situație delicată, sper să se rezolve problemele. Am contract pe un an și jumătate, nu știu ce va fi.

Mă bucur că sunt apreciat în zona aia. M-au dat peste tot transferat, dar am plecat în ultimele minute. Am făcut aici 1000 de foi, am tot. Pot să joc, nu stau în carantină. Merg să fac vizita medicală și sper să joc cât mai repede”, a declarat Constantin Budescu.

Reacția lui Eugen Neagoe după plecarea lui Constantin Budescu

Eugen Neagoe, aflat, de asemenea, pe aeroport, l-a avertizat pe Constantin Budescu, înaintea transferului la Damac.

Am avut o discuție în vestiar cu el, a vorbit și cu băieții. Mă bucur că a prins un transfer foarte bun, îi doresc mult succes acolo și sper să ne revedem curând. Avem probleme destul de multe financiare, nu știu dacă putea să ne ajute Budescu să le rezolvăm, chiar dacă am fi luat bani de pe transfer.

Nu știu ce va face acolo, e un campionat destul de greu, sunt jucători valoroși care s-au întors de acolo. Știu ce înseamnă Arabia Saudită. Budescu merge la o echipă mică. Ar fi extraordinar dacă va reuși să rămână în prima ligă”, a declarat Eugen Neagoe.

Etichete: arabia saudita , constantin budescu , transfer constantin budescu , constantin budescu fc damac
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă