Constantin Budescu a fost la baza FCSB-ului și urmează să semneze contractul! Cu ce salariu l-a convins Gigi Becali

1 lună in urmă 24

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Mijlocașul ofensiv a fost prezent marți dimineață la baza clubului FCSB din Berceni, anunță Prosport, pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de a parafa înțelegerea cu echipa antrenată de Edi Iordănescu.

Constantin Budescu, prezent la baza FCSB-ului

Edi Iordănescu a fost, de altfel, cel care și-a dat acordul pentru aducerea lui Constantin Budescu, fotbalist aflat și în vizorul campioanei CFR Cluj, antrenorul primind ”mână liberă” de la Gigi Becali în ceea ce privește alcătuirea lotului echipei, dar și formulele de start pentru jocuri.

Constantin Budescu este așteptat să semneze în cursul zilei de marți cu FCSB, dacă nu va apărea o problemă de ultim moment, și să demareze ulterior antrenamentele cu noua sa echipă.

Odată cu aducerea lui Constantin Budescu, Gigi Becali i-a satisfăcut toate cerințele lui Edi Iordănescu. După vânzarea lui Olimpiu Moruțan și apariția accidentărilor lui Florinel Coman și Florin Tănase, antrenorul de la FCSB a cerut un atacant, poziție pentru care a fost adus Claudiu Keșeru, un mijlocaș de bandă, post pe care a venit Valentin Gheorghe, și un mijlocaș de creație, problemă acoperită prin transferul lui Constantin Budescu.

Ce salariu va încasa Constantin Budescu la FCSB

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Așa cum Digi Sport a anunțat, Constantin Budescu va încasa la FCSB un salariu important pentru nivelul Ligii 1, 25.000 de euro pe lună.

Mijlocașul a fost convins de Gigi Becali și cu o sumă consistentă la semnarea contractului, aproximativ 300.000 de euro pe lună.

Etichete: edi iordanescu , constantin budescu , transferuri fcsb , budescu fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă