Constantin Budescu a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB! Câți bani a primit mijlocașul pentru a rezilia contractul

3 săptămâni in urmă 28

Gigi Becali a încheiat raporturile cu mijlocașul Constantin Budescu, acesta primind 150.000 de euro  după cele patru luni petrecute în tricoul lui FCSB.

Intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali, Constantin Budescu a fost în cele din urmă îndepărtat de la FCSB, unde patronul a considerat că nu a dat satisfacție.

Mijlocașul l-a dezamăgit pe patronul vicecampioanei, care a preferat să îi plătească 150.000 de euro pentru perioada petrecută la FCSB și să scape de el, decât să îl păstreze în continuare în lot.

Constantin Budescu, out de la FCSB

Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB, unde nu a mai fost dorit de Gigi Becali. Patronul vicecampioanei l-a criticat în mai multe rânduri pe fotbalistul venit de la Damac, despre care a spus că nu își dă suficient interesul pe teren și că abuzează de artificiile tehnice în loc să folosească execuții eficiente.

Patronul vicecampioanei consideră că fotbalistul nu ar mai fi putut să ajute echipa în partea a doua a sezonului, astfel că a ales să se despartă de el.

„Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

The post Constantin Budescu a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB! Câți bani a primit mijlocașul pentru a rezilia contractul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă