Constanța iese din semi-carantina de weekend! Ce măsuri de relaxare propun autoritățile

3 săptămâni in urmă 73

Constanta iese din lockdownul de weekend Constanta iese din lockdownul de weekend

Primăria Municipiului Constanța anunță că începând de vineri, 22 aprilie, se ridică restricțiile de weekend referitoare la ora de închidere a magazinelor și ora de la care nu se mai poate circula decât cu motive întemeiate, în baza unei declarații pe proprie răspundere. Această decizie vine după ce incidența COVID la 14 zile a scăzut sub 3,5 cazuri/1.000 de locuitori în orașul de la malul mării. 

JOI, 22 APRILIE 2021, 23:29

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Primarul municipiului Constanța,  Vergil Chițac, va convoca mâine, 23.04.2021, Comitetul Local pentru Situații de Urgență și va decide ce alte măsuri de relaxare vor putea fi adoptate în municipiul Constanța.

Pentru ridicarea restricțiilor „de weekend” nu este nevoie de hotărâre CJSU. Dacă incidența cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 3,5 la mia de locuitori, restricțiile, automat, nu se mai aplică. De altfel, primăriile U.A.T.-urilor vizate de aceste restricții au obligația să informeze populația și operatorii economici referitor la ridicarea restricțiilor. Citește continuarea pe Realitatea de Constanța.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă