Consiliul Județean Sibiu angajează avocați pentru Spitalul de Psihiatrie / Instituția a fost dată în judecată de un infirmier acuzat că a violat 3 femei / Acesta cere daune morale de 100 de mii de euro

4 zile in urmă 41

Conducerea Consiliului Județean cere votul consilierilor pentru a angaja avocați pentru a reprezenta în mai multe procese Spitalul de Psihiatrie, scrie Turnul Sfatului, care citează un proiect de hotărâre c se află pe ordinea de zi a ședinței din această lună.

Se motivează prin faptul că în această instituție există doar doi consilieri juridici care au un ”volum de muncă foarte ridicat”.

Într-unul din dosarele pentru care se cere sprijinul unor avocați din exterior este cel în care infirmierul care este acuzat că ar fi violat 3 femei internate aici, cere daune morale de 100 de mii de euro după ce nu a mai fost lăsat să-și desfășoare activitatea pe secția unde obișnuia să lucreze înainte de acuzații.

Acuzații de viol, de hărțuire sexuală, gesturi de favoritism, neimplicarea conducerii în rezolvarea problemelor interne și multe alte acuzații planează în Secția II a Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu.

Toate acestea au fost aduse la cunoștință ziarului sibian prin acte și conversații între angajații secției. În momentul de față unul dintre angajați este cercetat penal după ce trei paciente l-au acuzat de viol și hărțuire sexuală.

Citește și...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă