Consilierul PSD din CGMB care era "agentul de influență al BOR" pentru obținerea de bani pentru biserici a demisionat

1 săptămână in urmă 17

Consilierul PSD din Consiliului General al Municipiului București Lazăr Neacșu a demisionat din funcție și din partid, a anunțat PSD București. Lazăr Neacșu apare în ancheta Recorder care dezvăluie mecanismul prin care BOR folosește bani publici ca să construiască biserici, el fiind prezentat drept ”agent de influenţă al Bisericii, care trage sfori pentru obţinerea de fonduri din fondurile locale".

Organizația PSD București și organizația PSD sector 4 au anunțat miercuri că Neacșu Lazăr și-a prezentat în această dimineață demisia din Partidul Social Democrat și din calitatea de consilier general PSD în Consiliul General al Municipiului București.


Potrivit jurnaliştilor de la Recorder, înainte de a intra în politică Lazăr Neacşu, aflat la al doilea mandat de consilier în CGMB, a avut afaceri în construcţii, el fiind indicat de sursele jurnaliştilor drept ”agent de influenţă al Bisericii, care trage sfori pentru obţinerea de bani din fondurile locale.

”În 2016 nu am avut ce face, şi l-am intrebat pe Marele Alb: <<Preafericirea Voastră, vreau să ma duc si eu consliier general, la ce partid sa ma duc?>>. <<Du-te la PSD că va câştiga toată ţara>>. El m-a sfătuit. Şi asa a fost, n-a câştigat PSD în toată ţara? Da. Normal, că-i securist. Normal, că-i securist. E de-al lor, nu? E cel mai informat om, ca şi Papa”, afirmă Lazăr Neacsu în reportajul Recorder.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă